2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Kiürítették az üzemanyagtartálytForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-10-02 13:59:16
A berettyóújfalui rendõrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást két csökmõi lakossal szemben, akik a megalapozott gyanú szerint gázolajat loptak.

Egy csökmõi lakos tett bejelentést a Berettyóújfalui Rendõrkapitányságon 2014. szeptember 21-én 2 óra 10 perckor arról, hogy ismeretlenek megrongálták tehergépkocsiját, elvágták az üzemanyagtartály csövét, melybõl kifolyt az összes gázolaj.

A nyomozók a bejelentést követõen adatgyûjtést, tanúkutatást végeztek és a beszerzett információk alapján azonosították a bûncselekmény elkövetésével gyanúsítható két férfit. A rendõrök Zs. Norbertet és L. Norbertet még aznap otthonaikban elfogták és elõállították a városi rendõrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták õket.

A 22 és 24 éves csökmõi lakosok beismerõ vallomást tettek és elmondták, hogy miután elvágták az üzemanyagtartály csövét, több tíz liter gázolajat tulajdonítottak el.

Ellenük a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság befejezte a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!