2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Ittasan szúrta nyakon, majd elaludt melletteForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-10-05 08:22:13
Letöltendõ börtönt kértek az élettársát konyhakéssel nyakon szúró férfira.

Emberölés bûntette miatt emelt vádat a megyei fõügyészség az ellen a sárándi férfi ellen, aki kést szúrt élettársa nyakába egy otthoni veszekedés során májusban. A vádlott és az élettársa sok alkoholt ivott az összetûzést megelõzõen, emiatt fajulhatott el a kettejük közt kialakult vita.
Nem hívott segítséget

Az erõsen ittas vádlott megöléssel fenyegette a nõt, majd felugrott a székrõl, kiment a konyhába és magához vett egy tizenöt centiméteres pengéjû konyhakést. A férfi az ágyról épp felállni készülõ nõ felé szúrt, és megsértette annak nyakát. A vádlott ezután hiába próbálta törölközõvel elállítani a vérzést, a sebesült élettelenül dõlt végig a fekhelyen. A késelõ nem hívott segítséget, hanem lefeküdt élettársa mellé, és elaludt. Hajnalban igyekezett a vérnyomokat a padlóról eltüntetni, majd elindult elrejtõzni a közeli erdõben.
Kórházban fogták el

Útba ejtette közeli ismerõsét, akinek kávézás közben elmondta a történteket, és kérte: hívja a rendõrséget, ám õ folytatta útját az erdõbe, ahol egy éjszakát eltöltött. A férfit végül ismerõse feljelentése nyomán egy debreceni kórházban fogták el, ahová azért ment, mert sárándi barátaival való találkozót és kölcsön pénzt remélt. Az ügyészség emberölés bûntette miatt végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását, valamint a vádlott elõzetes letartóztatásának fenntartását indítványozta.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!