2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
A héten is 20 fok körül lesznek a legmagasabb hõmérsékletekForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-10-07 08:36:07
A héten többször is ködre kell számítani, de csapadék, lehûlés nem várható. A hétvégén akár 26 Celsius-fokig is melegedhet a levegõ – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat által az MTI-hez vasárnap eljuttatott országos középtávú elõrejelzésbõl.

Hétfõn északkeleten a felhõs, ködös területeken lehet szitálás. A fõvárostól északkeletre és az Alpokalján inkább rövidebb, másutt hosszabb idõre is kisüthet a nap. A legalacsonyabb hõmérséklet 5 és 11 fok között alakul, a legmagasabb 16 és 21 fok között valószínû.

Kedden és szerdán a reggeli, délelõtti órákban ködfoltokra kell számítani, néhol szitálás is lehet. Helyenként megerõsödhet a szél. Kedden a leghidegebb órákban 6-11 fok lehet, nappal 15-21 fokig melegszik a levegõ. Szerdán a legalacsonyabb hõmérséklet 7 és 12, a legmagasabb általában 18 és 23 fok között valószínû.

Csütörtökön a ködfoltok feloszlása után nagyrészt napos idõre lehet számítani, csapadék nem várható. A déli szél a Dunántúlon helyenként megerõsödhet. A minimumhõmérséklet 7 és 13 fok között valószínû. A nappali maximumok 19 és 24 fok között alakulnak.

Pénteken, szombaton és vasárnap reggel, délelõtt foltokban ködre kell számítani, de csapadék nem várható. A legalacsonyabb hõmérséklet pénteken és szombaton 8 és 14, vasárnap 9 és 14 fok között valószínû.

Pénteken a nappali maximumok 20 és 25 fok között alakulnak. Szombaton és vasárnap 21-26 fokig emelkedhet a hõmérséklet – olvasható az elõrejelzésben.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!