2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Az idõseket ünnepelték EsztárbanForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-10-07 09:45:35
Az idõseket ünnepelték október elsõ vasárnapján Esztárban, ahol számos helyi és vendég fellépõ adott mûsort a szép számmal megjelenteknek.

A mûvelõdési házban 10 órakor kezdõdõ ünnepséget Szécsi Tamás polgármester nyitotta meg. Köszöntõjében elmondta, hogy az idõsek a faluhoz való ragaszkodása példaértékû. Negyedik alkalommal rendezik meg az idõsek napját Esztárban, és megjegyezte, hogy helye van a községi rendezvénynaptárban ennek az eseménynek is.
Elismerték a munkájukat

A polgármesteri köszöntõ után díjakat osztottak ki több évtizedes munkájukért a bentlakásos otthonban dolgozóknak: Pásztor Lászlóné, Hartyányi Lászlóné, Mester Mihályné, valamint Balogh Katalin és Szécsiné Borsa Kornélia szintén díjat kaptak munkájukért.
Kicsik és nagyok is felléptek

A nagycsoportos óvodások szüreti mûsort adtak elõ, a mazsorettesek és a nagyobbak pedig modern tánccal szórakoztatták a közönséget. Fellépett még a Berettyó néptánccsoport, akik pergõs-ropogós táncot mutattak be, Truczkai Andrásné verssel örvendeztette a közönséget.
Egy fiatalokból álló csoport mexikói táncot mutatott be, melyet taps és nevetés követett.
„A bûvös 14-es” színjátszó csoport: „Nem jól van ez így, asszonyok” címû humoros elõadását szintén nagy tapssal jutalmazták.
Ebéd után szállt a nóta

A finom húsleves, pörkölt és sütemény után Szécsi Tamás polgármester egy szerény ajándékcsomagot adott át minden nyugdíjasnak. Ezt követõen Ágoston Anita elõadómûvész, aki Szentesrõl érkezett nótázással múlatta az idõt az idõsekkel, akik vele együtt énekeltek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!