2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Megsérült egy rendõr az Újpest-Fradi meccsenForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-10-05 14:16:32
Nagy erõkkel készül a rendõrség a szombat délután, Újpest-Ferencváros labdarúgó mérkõzésre.

Több fõvárosi kerületben fokozott ellenõrzést rendelt el Tóth Gábor budapesti rendõrfõkapitány.

 

Újpest-FTC - Az Újpest nyert, egyelõre nincs rendbontás

Befejezõdött az Újpest-FTC bajnoki labdarúgó mérkõzés a budapesti Megyeri úti stadionban. A meccset az újpestiek nyerték 2-1-re, bár a Fradi szerezte az elsõ gólt. Az Újpest szinte azonnal egyenlített és a mérkõzés lefújása elõtt nem sokkal megszerezte a gyõztes találatot.

 

Megsérült egy rendõr az Újpest-Ferencváros mérkõzésen

Petárdától sérült meg egy rendõr szombaton az Újpest-Ferencváros labdarúgó mérkõzésen, az újpesti Szusza Ferenc stadionban. A petárdát a lelátóról dobták a rohamrendõrök közé.

 

Újpest-Fradi - három elõállítás már a meccs elõtt

Elkezdõdött este fél hatkor a Megyeri úti stadionban az Újpest-FTC bajnoki labdarúgó mérkõzés, a meccs elõtt három embert állítottak elõ a rendõrök. A beléptetéskor nagy mennyiségû pirotechnikai eszközt foglaltak le a szurkolóktól.

 

Több tucat szurkoló csapott össze a Gellért téren 

Több tucat ferencvárosi és újpesti szurkoló verekedett össze szombaton délután a XI. kerületi Gellért téren. A gyors rendõri intézkedésnek köszönhetõen komolyabb összecsapás nem történt, de ketten megsérültek a szurkolók közül.

 

A mérkõzés délután fél hatkor kezdõdik a Megyeri úti stadionban. A környéket a rendõrség már fél háromkor lezárja, de zárás lesz a mérkõzés után is. A rendõrség a külsõ és a belsõ biztosításban is résztvesz, a mérkõzés elõtt, közben és után több száz rendõrrel biztosítják az eseményeket..

 

A Budapesti Rendõr-fõkapitányság tájékoztatása szerint éjfélig fokozott ellenõrzés van érvényben a meccs miatt a IV., V., VI., VIII., IX., XIII., XIV. és XV. kerületben. Az ellenõrzés célja a közbiztonságra veszélyes cselekmények megelõzése. A rendõrök elvehetik a veszélyes anyagokat, eszközöket, hogy azokat ne lehessen a stadionba bevinni.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!