2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Hazáig tekertekForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-10-07 11:25:58
Címkék: Bihari hírek
Elfogták a rendõrök azt a két férfit, akik a megalapozott gyanú szerint egy hajdúböszörményi társasház udvaráról loptak el két kerékpárt.

Két hajdúböszörményi lakos tett feljelentést 2014. szeptember 26-án a rendõrségen arról, hogy a társasházuk udvaráról ismeretlenek eltulajdonították a kerékpárjaikat.

A rendõrök a tudomásukra jutott információk alapján azonosították a bûncselekmény elkövetésével gyanúsítható két férfit, akiket 2014. október 3-án 9 óra 30 perc körüli idõben Polgáron elfogtak. A nyomozók elõállították a Hajdúböszörményi Rendõrkapitányságra a 22 és 19 éves férfiakat, akik gyanúsítotti kihallgatásukkor beismerõ vallomást tettek és elmondták, miután ellopták a bicikliket, azokkal hazáig közlekedtek.



A rendõrök házkutatást tartottak M. Márió és B. Tibor otthonaiban és megtalálták az eltulajdonított kerékpárokat, amelyeket visszaadtak a tulajdonosaiknak.

A Hajdúböszörményi Rendõrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást a két polgári lakossal szemben.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!