2024. április 24. Szerda, György.
 
Hírek Hajdú-Bihar megyébõlForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-10-09 10:32:50
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 3 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos, 2 könnyû sérüléssel végzõdött. A szolgálatot ellátó állomány 5 személyt fogott el, akik közül 3 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 2 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. A rendõrök 24 személyt állítottak elõ, köztük 9 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt folytat eljárást egy férfi ellen. A rendõrök Berekböszörményben járõröztek 2014. október 7-én, amikor a Dobó utcában 11 óra 15 perc körüli idõben észrevettek egy férfit, amint egy zsákot próbál behúzni az egyik házhoz. A 23 éves férfit igazoltatták a járõrök, melyet követõen megállapították, hogy a zsákban csöves kukorica van, mellyel a helyi lakos nem tudott elszámolni. A férfit a rendõrök meghallgatták, majd szabálysértési õrizetbe vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében.

Jármûvezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt indítottak eljárást a rendõrök azzal a gépkocsivezetõvel szemben, aki 2014. október 7-én 15 óra 30 perckor egy tehergépkocsival közlekedett az M3-as autópályán Karcag felõl Tiszaújváros irányába, amikor a járõrök a polgári kivezetõ szakaszon megállították és igazoltatták. Az intézkedés során kiderült a vezetõrõl, hogy a Hajdúhadházi Rendõrkapitányság a jármûvezetéstõl korábban eltiltotta. Mivel az eltiltás tartama még nem telt el, ezért a rendõrök elõállították a sofõrt a Hajdúnánási Rendõrkapitányságra, ahol a meghallgatása után szabálysértési õrizetbe vették.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!