2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Megújuló energiára áll át a CBAForrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2014-10-10 10:47:13
Címkék: Bihari hírek, cba
A CBA csatlakozott az MVM Partner Zrt. zöldenergia programjához, és a jövõ év elsõ negyedévének végéig 136 üzletében megújuló energia biztosítja majd az áramellátást - jelentette be Fodor Attila, a magyar üzletlánc kommunikációs igazgatója szerdán Budapesten a hamarosan zöld energiával mûködõ egyik új üzletük átadásán.

Fodor Attila elmondta, az energiatakarékos megoldásokkal egy átlagos üzletben éves szinten több 100 ezer forint megtakarítás érhetõ el. A CBA-nak mintegy 2500 egysége, üzlete van Magyarországon, ebbõl 136 Príma üzlet.

A kommunikációs igazgató ismertette a társaság eddigi energiahatékonysági intézkedéseit, példaként említette, hogy a hûtõk hulladékhõjét melegvíz elõállítására, télen az üzlethelyiség fûtésére használják, ledes égõkre cserélik a hagyományos izzókat, és igénybe veszik az MVM Partner áramõrszolgáltatását. Ezekkel az intézkedésekkel jelentõsen lehet csökkenteni az üzletek energiaköltségeit, például a ledes izzók 50 százalékkal kevesebb energiát fogyasztanak a hagyományos izzókhoz képest - tette hozzá.

Major György, az MVM Partner Zrt. értékesítési vezérigazgató-helyettese elmondta: az áramõr szolgáltatással átnézik az áramvételezést és javaslatot tesznek a hatékonyabb mûködésre. A CBA esetében 50 bolt áramfogyasztását vizsgálták meg és 80 százalékánál javasoltak energiaracionalizálást - mondta.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!