2024. március 30. Szombat, Zalán.
 
Benzinkútról lopott telefont – Rendõrségi hírek a megyébõlForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-10-12 18:34:59
A szolgálatot ellátó rendõrök a tegnapi nap folyamán 3 személyt értek tetten bûncselekmény elkövetésén, és összesen 20 személyt állítottak elõ.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 6 közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 3 könnyû sérüléssel, míg 3 súlyos sérüléssel végzõdött.

A Debreceni Rendõrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt indított eljárást egy helyi lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint a rendõrség ügyeletére 2014. október 11-én 12 óra körül telefonon tett bejelentést egy debreceni benzinkút alkalmazottja arról, hogy a töltõállomáshoz tartozó üzletben egy férfi egy mobiltelefont a táskájába rejtett, majd fizetés nélkül akart távozni onnan. Cselekményét azonban az üzlet alkalmazottja észrevette és értesítette a rendõrséget. A helyszínre érkezõ járõrök a 34 éves férfit elfogták és a városi rendõrkapitányságra elõállították, majd a rendõrök a meghallgatását követõen szabálysértési õrizetbe vették.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!