2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
A néni ujjáról lopta el a gyûrût – Rendõrségi hírek Hajdú-BiharbólForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-10-12 19:19:07
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendõrök 6 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek: 1 halálos kimenetelû közlekedési baleset történt, amelyben 1 személy vesztette életét, 2 súlyos és 3 könnyû sérüléssel végzõdött. A szolgálatot ellátó állomány 4 személyt fogott el, ebbõl 2 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján, 2 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten. 12 személyt állítottak elõ, köztük 1 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. október 10-én 12 óra 39 perckor Hajdúhadházon, a háza kapujában ülõ 84 éves néni beszélgetésre odahívta magához, az ott gyalogosan közlekedõ, általa látásból ismert férfit. Beszélgetésük közben a férfi felfigyelt az idõs nõ ezüst gyûrûjére és arra kérte a nénit, hogy azt közelebbrõl is mutassa meg neki. Az idõs nõ még azt is megengedte a férfinek, hogy lehúzza a gyûrût az ujjáról és megnézze, azonban hiába kérte a férfitõl, hogy a tulajdonát adja vissza neki, õ inkább elfutott azzal. A bejelentést követõen a helyszínre érkezõ járõrök adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek, mely során megállapítást nyert, hogy a férfi K. Márk 20 éves nyíradonyi lakos, akit a rendõrök elfogtak és elõállítottak a Nyíradonyi Rendõrõrsre. K. Márk kisujján lévõ ezüst gyûrûben a néni egyértelmûen felismerte sajátját, a gyûrût a rendõrök lefoglalták. A férfit a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, melynek során beismerõ vallomást tett. K. Márk. 20 éves nyíradonyi lakost a nyomozók bûnügyi õrizetbe vették és elõterjesztést tettek az illetékes ügyészség felé elõzetes letartóztatásának indítványozására. Az ügyben a Hajdúhadházi Rendõrkapitányság kifosztás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

A Hajdúhadházi Rendõrkapitányság járõrei Tégláson a Nyárfa utcában 2014. október 10-én 15 óra 10 perckor intézkedés alá vontak egy ott gyalogosan közlekedõ, gyanúsan viselkedõ nõt. A nõ nem tudta magát hitelt érdemlõen igazolni. Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy a nõ K. Imréné 48 éves téglási lakos, akit a Debreceni Törvényszék BV Csoportja köröz, mivel a rá kiszabott közérdekû munkát nem dolgozta le. A rendõrök, Imrénét elfogták és elõállították a Hajdúhadházi Rendõrkapitányságra, ahol bûnügyi õrizetbe vették.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!