2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Pengét rejtett a tolvaj zsebe – Rendõrségi hírek a megyébõlForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-10-15 14:27:47
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 4 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, amelyek könnyû sérüléssel végzõdtek. A rendõrök 8 személyt fogtak el, közülük 4 fõt bûncselekmény elkövetésért és 4 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján.

Összesen 20 személyt állítottak elõ a tegnapi nap folyamán, 3 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Három afgán állampolgárt igazoltattak a járõrök Kismarja belterületén 2014. október 14-én 5 óra 50 perc körüli idõben. A három külföldi férfi Magyarországon való tartózkodásuk jogszerûségét igazolni nem tudta a rendõröknek, akik ezért a migránsokat az idegenrendészeti eljárás lefolytatása érdekében elõállították a Létavértesi Határrendészeti Kirendeltségre.

Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Debreceni Rendõrkapitányság egy 40 éves férfival szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint a debreceni lakos 2014. október 14-én 13 óra körüli idõben az egyik Debrecenben a Wesselényi utcán található szórakozóhelyen vitatkozni kezdett egy másik vendéggel, akit megfenyegetett és megpróbált megütni, ezért a sértett telefonon értesítette a rendõrséget. A bejelentést követõen a körzeti megbízottak elfogták R. Sándort, akit elõállítását követõen gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók a városi rendõrkapitányságon.

Debrecenben a Kishegyesi úton található áruház biztonsági szolgálata telefonon értesítette a rendõrséget 2014. október 14-én 15 óra körüli idõben arról, hogy két nõt tartanak vissza az üzletben, akik élelmiszert akartak eltulajdonítani. A két 24 éves nõ a grillpultnál nézelõdött, majd egy terméket a szatyrukba rejtettek, azonban cselekményüket észrevették a biztonsági õrök. A járõrök a bejelentést követõen a helyszínen elfogták a két szabálysértõt és elõállították a városi rendõrkapitányságra. Ellenük tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt a Debreceni Rendõrkapitányság folytatja az eljárást.

A Debreceni Rendõrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt indított eljárást egy helyi lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint a 24 éves férfi 2014. október 14-én 20 óra 20 perc körüli idõben bement a Derék utcán található áruházba és egy doboz borotvapengét rejtett a zsebébe. A szabálysértést az üzlet biztonsági õrei észrevették és visszatartották a férfit a rendõrök kiérkezéséig. A járõrök elfogták és elõállították a városi rendõrkapitányságra a helyi lakost, akit meghallgatását követõen – a gyorsított bíróság elé állítás érdekében – õrizetbe vettek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!