2024. április 24. Szerda, György.
 
A fürdõkultúrát ünnepeltékForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-10-18 08:32:32
Mozgalmasan telt a Magyar Fürdõkultúra Napja a hajdúsági fürdõvárosban.

Immár ötödik alkalommal ünnepelték meg szombaton a Magyar Fürdõkultúra Napját a Magyar Fürdõszövetség és a magyarországi fürdõk közös kezdeményezésre az országban. Ebbõl az alkalomból a Hungarospa szoboszlói fürdõkomplexumában 20 százalék kedvezményt kaptak a vendégek a belépõk árából, s egész napos programokkal kedveskedtek nekik a szervezõk.

Szombat délelõtt a gyógyfürdõ felújított medencecsarnokában, majd késõbb az Aqua Palace élményfürdõben láthatták a fürdõzõk a számos elõkelõ hazai és nemzetközi versenyeredményt elért debreceni Rhythm & Shoes Dance Club formáció klasszikus amerikai, valamint ír sztepptáncbemutatóját. A mozgalmas és látványos elõadást követõen pedig a fürdõvendégek a Bocskai István Múzeum jóvoltából megismerkedhettek egy interaktívan mûködõ gyógyvíz-fúrókút eredeti másolatával is. Ráadásul a szoboszlói múzeum munkatársai a Magyar Fürdõkultúra Napján nyereményjátékkal is készültek, mellyel két fõ részére szóló belépõt nyerhettek az érdeklõdõk a múzeum kiállításaira.

Az izgalmas élményeket végül a vendégek az élményfürdõ szaunavilágában pihenhették ki Kámán Zsolt szaunamester segítségével.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!