2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Narancsba borult az egész ország! Ki örül és ki dühöng?Forrás: fudo.hu
Utolsó módosítás: 2014-10-18 15:08:58
Címkék: Bihari hírek
Végre túlvágyunk a választásokon és talán kicsit lenyugszanak a kedélyek.

A Fidesz elsöprõ gyõzelmet aratott és bár nagyon sokan vannak akik mást akartak, de én azt látom, hogy az ország túlnyomó többsége megvan elégedve a jelenlegi helyzettel.

Mi a teendõje azoknak akik vesztettek? Igazából azt kell, hogy mondjam, semmi dolguk nincs.

A demokrácia egyik alap pillére a szavazás. Bele kell nyugodni, hogy a többség akarata érvényesül és a következõ 5 évben, biztos, hogy nagyrészt fideszes irányítás alatt zakatol tovább az országunk.


Az adatok azt mutatják, hogy nagyon nagy volt az érdektelenség a szavazásoknál és ennek tudható be az elsöprõ Fideszes gyõzelem. Nagyon sokan vannak, akik most az ismert közösségi oldalakon háborognak, lázadnak, kést keresnek és egyéb hazafiasnak tûnõ cselekedetet sürgetnek, azonban mint kiderül van köztük aki nem ment el szavazni, mert éppen a nagymamája testvérének a pelikánmadara hályoggal küszködött, meg efféle kifogások.

A szavazás elõtt az összes párt és azok képviselõi elmondták, hogy aki nem megy el szavazni, annak a következõ pár évben legyen csend a neve. Aki nem ment el szavazni, az most már ne zúgolódjon. Nagyon sokan vették a fáradtságot és elmentek, ikszeltek de nem nyertek. Megtettek mindent, de egy versenyben kell hogy legyen vesztes.

Rengeteg kis hazánkban a fotel forradalmár, az internet elõtt a szónok képében tetszeleg, számos tervet szõ és lázadóként üti a billentyûzetet, de amikor tenni kell, amikor a haza tetteket kíván, akkor otthon kapcsolgatja a tévét.

Én nem vagyok Fideszes, sõt ha õszinte akarok lenni akkor pártfüggetlen vagyok, de természetesen szavaztam. Van amit nem szeretek, és van amit még kevésbé. Ez alapján szavaztam. De egyvalamit el kell ismerni mindenkinek. Jobbikosnak, MSZP-snek és minden más párt képviselõjének. Ez pedig nem más mint az, hogy a Fideszesek összetartottak!

Összefogtak és cselekedtek, ezzel pedig elverték a zúgolódó forradalmárokat.

Én nem tudom mi lesz jó az országnak és mi nem. Nem tudom jó lesz e a Fidesz vagy sem. Nem tudom jó helyre szavaztam-e, de egy biztos.

Érdemes mindenkinek leülni otthon pár percre és elgondolkodni.

Aki változást akart és nem ment el szavazni, az vajon a magyarok testvére -e. Aki változást akart és elment szavazni, õ pedig gondolkodjon el, hogy harcol Magyarországért, de vajon kell ez neki? Harcol és amikor társakat vár, akkor cserbenhagyják õt... Van még miért küzdeni? Van még elég magyar hazafi itthon és él itt elég olyan ember akiért érdemes harcolni?

Én már nem tudom. Az élet megy tovább és szerencsére nem hatja át a politika az életemet napi szinten, így én nem bánkódok és nem is örülök. Dolgozom és hajtok, és remélem, hogy egy szebb és jobb világot hoz el a kitartásom.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!