2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Bankkártyával is lehet fizetni a Magyar Posta csomagautomatáinálForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-10-19 11:12:18
A Magyar Posta által üzemeltetett csomagautomatáknál bankkártyás fiztésre is lehetõség van – közölte a Magyar Posta Zrt. pénteken az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint az ügyfél a megrendelt termék árát átvételekor bankkártyával is kifizetheti a csomagautomatákba épített POS-terminálok segítségével.

Az automatában található bankkártyaelfogadó terminál valamennyi chipes és mágnescsíkos VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro vagy American Express bankkártyát kezel.

A Magyar Posta év végéig tovább bõvíti csomagautomata hálózatát, így a jelenleg üzemelõ harmincöt automata mellé további tizenötöt telepít forgalmas fõvárosi és vidéki helyszínekre, az év végére már nemcsak a megrendelt csomagok átvételére lesz lehetõség, hanem csomagfeladásra is – közölte a társaság.

Az e-kereskedelem bõvülésével a Magyar Posta Zrt. stratégiai célja, hogy a csomagküldési piac legjelentõsebb szereplõje maradjon. A társaság az elmúlt idõszakban rugalmasabbá tette a küldeményátvételt, amelynek része a csomagautomata-hálózat kiépítése is – közölte a posta.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!