2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
November 5-tõl gyártják az Audi TT Roadstert GyõrbenForrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2014-10-21 18:26:05
A társaság nem közölte, pontosan hány autó gyártásával számolnak ebbõl a modellbõl, de emlékeztettek, hogy három mûszakban, teljes kapacitással mûködik a gyõri jármûgyár, amelyben a tavalyi, 40 ezer feletti mennyiség többszörösét állítják elõ az idén.

November elején kezdõdik meg az Audi Hungaria Motor Kft. gyõri gyárában a TT Roadster modell gyártása - közölte a társaság. A hivatalos gyártásindítás idõpontja november 5. Az MTI érdeklõdésére a társaság nem közölte, pontosan hány autó gyártásával számolnak ebbõl a modellbõl, arra azonban emlékeztettek, hogy három mûszakban, teljes kapacitással mûködik a gyõri jármûgyár, amelyben a tavalyi, 40 ezer feletti mennyiség többszörösét állítják elõ az idén.

Márciusban, az Audi Hungaria Motor Kft. éves eredmény-bejelentõ sajtótájékoztatóján Thomas Faustmann, a társaság ügyvezetésének elnöke azt közölte, hogy a tavalyi 42 ezer 851-hez képest megháromszorozza gyártását a gyõri székhelyû cég. Mint akkor elmondta: a TT Coupé harmadik generációja a termelés körülbelül tíz százalékát adja majd. Hozzátette, hogy újabb modell gyõri gyártásával is számolnak. Elmondta: nagyon sokáig már nem lehet várni a TT Roadster bevezetésével.

Augusztus közepétõl három mûszakos termelésre állt át az Audi gyõri jármûgyára; a lépés okaként a prémium modellek iránti magas keresletet említették.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!