2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Figyeljünk! Változik a boltok, bankok nyitva tartásaForrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2014-10-22 17:49:37
Nemzeti ünnep elõtt állunk, ami ráadásul hosszú hétvégébe torkollik: érdemes figyelni, változnak a nyitva tartási idõk.

A boltok többsége október 22-én, csütörtökön a szokásos rend szerint tart nyitva. A plázák butikjai, ruhaboltok általában este 9-kor zárnak, a hipermarketek várhatóan este 10 óráig tartanak nyitva.

Október 23-án, csütörtökön az üzletek zárva tartanak. Kivételt jelentenek a virágboltok, benzinkutak, non-stop kisboltok.

A hétvégén (péntektõl) a boltok túlnyomó többsége várhatóan nyitva lesz. Természetesen elképzelhetõ, hogy lesz néhány olyan (kisebb) üzlet, amely nem nyit ki, de a hipermarketek, élelmiszerboltok, ruházati üzletek a szokásos rend szerint várják a vevõket.

Bankok

A bankfiókok is zárva tartanak október 23-án. A következõ napokban azonban érdemes tájékozódni (például a pénzintézet honlapján, telefonos ügyfélszolgálatán) az elérhetõségekrõl.

Az Erste arról tájékoztatott, hogy valamennyi fiókja zárva lesz 24-én (pénteken), de október 25-én, szombaton az üzletközpontokban mûködõ fiókok nyitva lesznek 10 és 14 óra között, a szigetszentmiklósi Auchan-ban pedig 8 és 12 óra között tart nyitva a fiók ugyanezen a napon.

Az FHB fiókjai is zárva tartanak pénteken, egyébként a normál nyitva tartás szerint várják ügyfeleiket. A banknak bevásárlóközpontban nincs fiókja, viszont a postákon a nyitva tartási idõben elérhetõek az ott kínált számla- és megtakarítási termékeik.

Az OTP-nél október 22-én szerdán pénteki munkarend szerint dolgoznak, pénteken (október 24-én) pihenõnap lesz, ez pedig azt jelenti, hogy az üzletközpontokban található fiókok lesznek nyitva. A hétvégén szintén az üzletközponti fiókok tartanak nyitva, vasárnap pedig csak a soroksári, dunakeszi, solymári, maglódi, székesfehérvári, miskolci, kecskeméti Auchanban található OTP-fiókok várják az ügyfeleket.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!