2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
El akarta adni a lopott kukoricát – Rendõrségi hírek Hajdú-BiharbólForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-10-24 11:59:16
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, amely könnyû sérüléssel végzõdött.

A szolgálatot ellátó állomány 7 személyt fogott el, akiket bûncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendõrök 21 személyt állítottak elõ, 7 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A Püspökladányi Rendõrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy nõ ellen. A járõrök 2014. október 20-án 10 óra 50 perc körüli idõben Földes külterületén, a 42. számú fõút mellett értek tetten egy 35 éves nõt, aki tiltott helyen, anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást kínált az arra közlekedõknek. A rendõrök a püspökladányi lakost elfogták és elõállították a Püspökladányi Rendõrkapitányságra, ahol a meghallgatását követõen õrizetbe vették a gyorsított bíróság elé állítás céljából.

Egy pocsaji lakossal szemben indított eljárást tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság. A körzeti megbízottak 2014. október 20-án 14 órakor fogták el az 53 éves férfit, akit elõállítottak a helyi rendõrõrsre. A szabálysértõ egy pocsaji termõföldrõl eltulajdonított két zsák kukoricát, amelyet értékesíteni kívánt. A rendõrök megtalálták a lakásán a tengerit, melyet visszaadtak a tulajdonosnak. A férfit meghallgatását követõen a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében õrizetbe vették a rendõrök.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!