2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Értsük már meg, hogy nem lesz forradalom! Túl sok a fotelforradalmár hazánkban!Forrás: fudo.hu
Utolsó módosítás: 2014-10-27 10:41:02
Címkék: Bihari hírek
Mindenhol azt olvasom, hogy forradalom lesz, elzavarjuk a kormányt, minden ingyen lesz, bõség lesz, bankok se lesznek, fene tudja....sok internetes zöldség...

Mielõtt valaki posztol valamit gondolkodjon kicsit.

Zavarjuk el a bankokat?

Akár tetszik akár nem, a bankokra szükség van minden országban. Nem megyek bele mély gazdaságpolitikai kérdésekbe, de akit érdekel az nézzen utána és ráfog jönni, bankokra szükség van.
Az más kérdés, hogy milyen bankokra. Én megértem a devizahiteleseket, mert besétált gyanútlanul egy bankba, szeretett volna pénzt, hát adtak neki és aláírásával hitelesítették az apró betûs részt, amibe magyarul azt volt beleírva, hogy kedves adós, nagyon csúnyán megfogod szívni.

Aláírta, nagy volt az öröm, lett lakás vagy autó, ráadásul nem is drága forint hitelre. Volt aki hitelfelvételnél inkább a forint hitelt választotta, õk azok akik átláttak a bankok átverésein.

Hibás az adós amiért csapdába sétált? Persze. De ez feljogosítja a bankot, hogy kipasszírozzon minden adósból minden forintot? Hivatalosan igen, mert benne volt a szerzõdésben a lényeg, ugyanakkor egy nagyon aljas dolog.

De ez most nem a devizásokról szól, majd a kormány segít nekik, vagy nem......

Na itt jön a lényeg. Devizahitel probléma, internetadó, sampon adó, alkohol adó, felsorolni sem tudom és nem is akarom.

És jönnek a posztok! Forradalom, ébredj magyar, itt az idõ most vagy soha!

Elképzelem néhány fotelforradalmárt akik ülnek a gép elõtt és jobb kezükkel pötyögnek, bal kezükben meg konyhakés van. Forradalmat kiállt, de nyúlgerinc és nem is hibáztatom ezért.

Forradalom nem lesz. Volt régebben és hát õk hõsök voltak. Harcoltak egymásért és a hazáért és most mégis pácban van a hazánk. Hosszú távon nem tudták elérni, hogy az ország rendben legyen.

Kaptam olyan hírlevelet is amiben az volt, hogy ne fizessem a törlesztõt! Normális ez?

Elõször is, ha senki nem fizeti, a bank nem esik kétségbe, villám gyorsan lefoglalja az ingatlanokat és értékesíti azokat, mert szüksége van a pénzre.

Egy módon lehet õket térdre kényszeríteni.

Senki sem fizeti a törlesztõket és egy emberként védünk minden ingatlant akár a katonasággal akár a rendõrséggel szemben. Ezzel célt lehet érni, ezt hívják úgy, hogy forradalom.

Na ez az ami nem lesz meg. A magyar nép már nem áll ki egymásért, és meg is értem.

Hogy én kivonulnék-e és jó forradalmárhoz méltón táncolnék e egy tank tetején? Nem. Kimegyek, vergõdök, nem dolgozom és hó végére felkopik az állam. De nem baj, jó balhé volt, megéri éhen halni. A fõnök majd biztos megérti, hogy nekem épp forradalmat kellett vezetnem, azért nem mentem dolgozni.

A szeretteimért képes vagyok csúnya dolgokra, de azért ne felejtsük el, hogy nem minden devizahiteles ártatlan. Volt akinek 2 luxus lakáson is van hitele és szaladgál az utcán ordibálva, hogy töröljék el a hitelét. Hát nyilván nem fogják és nem is baj szerintem.

Akit sajnálok, azok az elszegényedett emberek, akik dolgoznak és elviszik a fejük felõl a házat, a gyerekeket meg bevágja az állam intézetbe.

De Õ értük sem veretném be a fejem, sajnálom, biztos nem vagyok elég hazafi, pedig egy idõben csak mol kúton tankoltam.....tudom baromság volt....Azt hittem tényleg magyar, hisz a nevében az volt. Hagyjuk ezt.

Egy a lényeg, itt forradalom nem lesz és bár nem vagyok jós, de tudom mi fog történni. Nagyon sok ingatlant elfognak venni a bankok, és lesznek országszerte pontok ahol emberek csoportja fog lázongani, de minden csoda csak három napig tart. Az állam talán segít a bajba jutott embereken, de ha õszinte akarok lenni akkor szerintem ennek annyi az esélye, mint annak, hogy a macskám 2 lábra áll és elénekli a magyar himnuszt.

Ezzel nem letörni akartam a kedves publikumot, csak azt akartam, hogy lássák, csak magukra számíthatnak. Próbáljanak kikecmeregni a hitel dologból és ne tegyenek fel mindent arra, hogy majd az állam megvéd minket, majd a forradalom jó lesz, mert ha ezek közül egyik sem lesz, akkor nagy bajban lesz a kedves adós.

Ha mégis lesz forradalom, annyit kérek csak a kedves forradalmistáktól, hogy ne rongálják meg mások értékeit. Zavarják el az országból a csaló, hazug tolvaj gazembereket, de anélkül, hogy a tisztességes és dolgos emberek autóit, ingatlanjait és egyéb értékeit a porral tennék egyenlõvé.

Elõre is köszönöm!

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!