2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
OBI - A beltéri világítás mindentudójaForrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2014-10-29 09:30:44
A fény nagymértékben meghatározza, hogy otthonosnak vagy túlságosan személytelennek, melegnek vagy hidegnek, barátságosnak vagy barátságtalannak találunk-e valamely helyiséget. A fény a hangsúlyozás eszköze, a megfelelõ világítás pedig csodákra képes. Az OBI segítséget nyújt, hogy a megfelelõ világításnak köszönhetõen igazán jól érezzük magunkat saját otthonunkban vagy munkahelyünkön.

Hogy megfelel-e a világítás vagy sem, a fény adott helyiségben betöltendõ funkciójától függ. A dolgozószobához hasonló funkcionális helyiségekben más fényforrásra van szükség, mint a hangulatkeltõ helyiségekben. Ezért célszerû az adott szobához igazítani a világítás erõsségét és típusát, a fény színét és a színvilágot már a berendezés megtervezésekor.

Funkcionális vagy dekorációs céllal vásárolnánk? Modern vagy klasszikus stílusban? Bármelyik is legyen, számtalan lámpatípusból választhatunk, hiszen az OBI áruházak lámpák és egyéb világítóeszközök széles választékát kínálja. Mielõtt elindulnánk a legközelebbi OBI áruházba, a http://termekek.obi.hu weboldalon végigböngészhetjük az online kínálatot is, ahol a különbözõ lámpatípusok között igazán egyszerû keresni.  A Lámpacsaládok kategóriában pedig az egyes családok több tagja is megtekinthetõ segítve a könnyebb választást.

Kreatívan saját kezûleg

Beköszöntött az õsz, a napok egyre rövidülnek, egyre több idõt töltünk az otthonunkban. Itt az idõ, hogy az évszak melankolikus hangulatának élét néhány vidám és extrém tárggyal ellensúlyozzuk, s ezzel lakásunkba is új színt hozzunk. Íme néhány igazán érdekes lámpa a www.obi.hu oldalon található Ötletvilágból válogatva, amelyekkel különleges hangulatot varázsolhatunk lakásunkba, s amelyek csupán pár lépésben és mindössze néhány tartozék segítségével saját kezûleg elkészíthetõk:

Vödörlámpa

Önmagáért beszél: trendi és szemet gyönyörködtetõ. A vödörlámpával teljes pompában ragyoghatunk!


Részletek: http://www.obi.hu/hu/knowHow/kreativ_barkacs/dekoralas_csinositgatas/vodorlampa/index.html



Lapátlámpa

Egy igazán fantáziadús megoldás a világításra: egy egyszerû lapátból dizájnos falilámpát varázsolhatunk!   


Részletek: http://www.obi.hu/hu/knowHow/kreativ_barkacs/dekoralas_csinositgatas/lapatlampa/index.html



Fonott lámpaernyõ

Elbûvölõ árnyjátékot varázsol: fénybõl és árnyékból hálót fon, és kivetíti a térben.


Részletek:
http://www.obi.hu/hu/knowHow/kreativ_barkacs/dekoralas_csinositgatas/fonott_lampaernyo/index.html





Jó barkácsolást!

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!