2024. április 24. Szerda, György.
 
Kabátot a fogasrólForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-10-30 09:33:08
Két férfit fogtak el a hajdúszoboszlói rendõrök, akik bõrkabátot loptak el egy egészségügyi intézménybõl. A sértett rövid idõn belül visszakapta kabátját.

Az egyik hajdúszoboszlói egészségügyi intézménybe 2014. október 28-án vizsgálatra érkezett egy nõ. Amikor a hölgy 10 óra körüli idõben kijött az orvostól, azt tapasztalta, hogy a bõrkabátja nincs a folyosón, a fogason, ahol hagyta. Az esetet a 69 éves helyi lakos jelezte az egyik ápolónõnek, aki telefonon értesítette a rendõrséget. A bejelentést követõen a helyszínre érkezõ járõrök ellenõrizték a környezõ utcákat és észrevettek két férfit, akik közül az egyik a kezében tartott egy olyan kabátot, ami megfelelt az eltûnt darab leírásának.

A rendõrök elfogták és a Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányságra elõállították a helyi lakosokat, akikkel szemben tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt indítottak eljárást. A 39 és 54 éves férfiakat a nyomozók meghallgatták és szabálysértési õrizetbe vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében.

A szabálysértõktõl lefoglalt kabátot a rendõrök visszaadták a tulajdonosának.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!