2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Magyar lány gyilkosát keresi a holland rendõrségForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-10-21 15:34:27
Bernadett holttestét februárban találták meg egy amszterdami bordélyban.

Az amszterdami kerületi ügyészség fõügyésze tizenötezer eurós nyomravezetõi díjat tûzött ki annak, aki segít megtalálni egy 19 éves magyar lány gyilkosát.

 

Szabó Bernadett holttestét idén februárban találták meg egy amszterdami bordélyban. A fiatal lányt gyilkosa összeszurkálta.

A 19 éves Szabó Bernadett (Betty) holttestét, 2009. február 19-én hajnali egy óra körül találták meg az amszterdami Oudezijds Achterburgwal utcában található bordélyház egyik szobájában. A Magyarországon született, Pingvin becenéven is ismert Betty halálát valószínûleg az elõzõ esti késszúrások okozták - közölte szerdán Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendõr-fõkapitányság helyettes szóvivõje. Az amszterdami kerületi fõügyész 15 ezer eurós, azaz mintegy, 4 millió forintos nyomravezetõi díjat tûzött ki.

A rendõrség azt kéri, hogy aki érdemi információval rendelkezik a gyilkossággal kapcsolatban, tegyen bejelentést a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Osztályán. A közölt információt és a nyomravezetõ személyét a rendõrség bizalmasan kezeli - közölte a helyettes szóvivõ.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!