2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Eltiltották tõle, mégis volán mögé ült – Rendõrségi hírek a megyébõlForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-11-14 18:19:40
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 6 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, melyek közül 1 halálos kimenetelû volt, míg 2 súlyos, 3 könnyû sérüléssel végzõdött.

A szolgálatot ellátó állomány 12 személyt fogott el, akik közül 9 személyt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 fõt körözés alapján. A rendõrök 30 személyt állítottak elõ, 7 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A rendõrök 2014. november 12-én 8 óra 15 perc körüli idõben a 35-ös számú fõúton, Debrecen külterületén megállítottak egy Fiat típusú személygépkocsit és igazoltatták annak budapesti vezetõjét, akirõl megállapították, hogy Budapesti Rendõr-fõkapitányság XXI. kerületi Rendõrkapitányság eltiltotta a vezetéstõl. A rendõrök a 26 éves férfit elfogták és elõállították a Debreceni Rendõrkapitányságra, ahol meghallgatását követõen “Jármûvezetés az eltiltás tartama alatt” szabálysértés elkövetése miatt õrizetbe vették.

A berettyóújfalui járõrök 2014. november 12-én 22 óra körüli idõben az esztári Széchenyi utcán igazoltattak egy 27 éves férfit, akirõl megállapították, hogy a Mosonmagyaróvári Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki ellene lopás bûntett elkövetése miatt, ezért elõállították a városi rendõrkapitányságra és õrizetbe vették.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!