2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Zsákszámra vitte volna a kukoricát – Rendõrségi hírek Hajdú-BiharbólForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-11-17 08:26:54
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közlekedési baleset nem jutott a rendõrség tudomására.

A szolgálatot ellátó állomány 4 személyt fogott el, akik közül 3 személyt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt körözés alapján. A rendõrök 17 személyt állítottak elõ, 6 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt indított eljárást egy férfi ellen. A konyári mezõõr értesítette a helyi körzeti megbízottat 2014. november 13-án 10 óra 15 perc körüli idõben arról, hogy Hencida és Konyár határában visszatart egy személyt, aki ott egy termõföldrõl több zsák kukoricát akart eltulajdonítani. A járõrök a helyszínre mentek, felvették a kapcsolatot a föld tulajdonosával, aki elmondta, hogy nem adott engedélyt senkinek arra, hogy kukoricát vigyen el onnan. A rendõrök a hencidai lakost elõállították a Berettyóújfalu Rendõrkapitányságra, ahol a 42 éves férfit meghallgatását követõen õrizetbe vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében.

A rendõrök 2014. november 13-án 11 óra 10 perckor a 4-es számú fõút mellett, Püspökladány külterületén igazoltattak egy 24 éves nõt, akit tetten érték, miközben tiltott helyen, szexuális szolgáltatást kínált az arra közlekedõknek anyagi ellenszolgáltatásért. A rendõrök a berettyóújfalui lakost elfogták és a Püspökladányi Rendõrkapitányságra elõállították, ahol tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából õrizetbe vették.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!