2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányságForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-11-17 09:22:29
Címkék: Bihari hírek
Körözött és garázda férfiak rendõrkézen.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közlekedési baleset nem jutott a rendõrség tudomására. A szolgálatot ellátó állomány 4 személyt fogott el, akiket bûncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendõrök 19 személyt állítottak elõ, 4 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

 

A rendõrök 2014. november 17-én 0 óra 45 perc körüli idõben, Debrecenben, a Budai Nagy Antal utcán járõröztek, amikor a Verecke utcánál észrevettek két gyanús férfit, akik miután meglátták a rendõrautót sietõsen az ellenkezõ irányba indultak. A járõrök igazoltatták a férfiakat és megállapították, hogy az egyik helyi lakost körözik. J. Gyulával szemben a Debreceni Járásbíróság lopás vétség és garázdaság vétség elkövetése miatt, a Hajdúhadházi Rendõrkapitányság pedig jármûvezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendõrök elfogták és a Debreceni Rendõrkapitányságra elõállították a 26 éves férfit, akit bûnügyi õrizetbe vettek.

 

A Püspökladányi Rendõrkapitányság garázdaság bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – indított nyomozást egy bárándi lakossal szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2014. november 16-án 15 óra 50 perckor telefonon tett bejelentést a rendõrség ügyeletére arról, hogy õt egy másik férfi megtámadta. A járõrök a helyszínre mentek, adatgyûjtést végeztek, valamint meghallgatták a sértettet és a tanúkat, majd bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták és a városi rendõrkapitányságra elõállították B. Gyulát. A 25 éves férfi a megalapozott gyanú szerint Báránd, Bajcsy-Zsilinszky úton korábbi nézeteltérésük miatt összeveszett a sértettel, majd a vita hevében egy fejszével megtámadta a 40 éves férfit, aki a biciklijét maga elé tartva elhárította a támadást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!