2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Heti horoszkóp 2009. október 26. – november 02.Forrás: Nõk Lapja
Utolsó módosítás: 2009-10-26 16:29:06
Címkék: Horoszkóp
Mi vár Önre a héten? Nézze meg nálunk Heti horoszkópját....
2009. október 26. – november 02.
Kedves Bak!
Az idõ neked dolgozik. Ez általában igaz, de ezen a héten kézzelfogható jelét tapasztalhatod. Legyél türelmes, és meglesz az eredmény! Ne lepõdj meg, ha új kapuk nyílnak meg elõtted! Ne csodálkozz, ha téged kérnek fel valamire! Ne kételkedj magadban! Ragadd meg a kínálkozó lehetõséget, hiszen erre vártál. Azért kapod meg, mert megérdemled. Univerzális törvény, hogy soha semmit sem kapsz érdemtelenül. Mindezt a hét második felében fogod erõteljesebben érzékelni. A hétvégén látogasd meg a szüleidet! Tedd ezt addig, amíg nem a temetõbe kell kimenned hozzájuk! Ha már nem élnek, akkor vasárnap, a halottak napján gyújts értük gyertyát, és emlékezz rájuk szeretettel!
Kedves Vízöntõ!
Nem igaz, hogy választanod kell a szerelem és a hivatás között. Igenis lehetsz mindkét téren elégedett, sikeres és boldog. A két dolog nem zárja ki egymást. Kellõ odafigyeléssel okosan be tudod osztani az idõdet és az energiádat. Ezen a héten balanszíroznod kell, hogy ez a két téma egy formán kerüljön a mérleg két serpenyõjébe. Könnyebb lesz ezt megvalósítani, ha elképzelsz magad elõtt egy hatalmas aranymérleget. Próbáld ki! A hét második felében pozitív elmozdulást fogsz tapasztalni. Úgy tûnik, beérnek a gyümölcsök számodra. Élvezd, de ne bízd el magad! Van még mit tenned. A hétvégén ne feledkezz meg a vasárnapi halottak napjáról! Nem kell kimenned a temetõbe. Bárhol gyújthatsz mécsest…
Kedves Halak!
Számodra a hét közepe több területen is sikereket tartogat. Ahhoz, hogy ezt élvezhesd, a hét elején béketûrõnek, szelídnek kell lenned. A hét második felében pedig tettre késznek. Ne aggódj! Mindig pontosan fogod érezni, hogy mire van szükség. Persze sokat segíthet, ha olyan emberekkel meg tudod beszélni a teendõket, akikkel bizalmas a kapcsolatod. Ezen a héten meghitt, támogató beszélgetésekben lesz részed. Ezek erõt fognak adni a folytatáshoz. A hétvégén kapcsolódj ki, de ne költs sok pénzt! Nem kell neked megvendégelned mindenkit. Ha a halottak napja miatt rokonok jönnek, akkor kérd meg õket, hogy legalább az üdítõt és a bort hozzák õk! Ne legyél megint áldozat a család „oltárán”!
Kedves Kos!
Meglepõdve tapasztalhatod a hét legelején, hogy milyen jelentéktelen dolgok miatt képesek összeveszni az emberek a közeledben. Ne ítélkezz, és ne folyj bele! Ha képes vagy objektív maradni, akkor segítheted a kibékülést. A hét közepén kétségbeesve úgy érezheted, hogy kicsúszik az irányítás a kezedbõl. Ne kezdj el kapálózni! Hagyd, hogy a dolgok most maguktól alakuljanak! Kicsivel késõbb sorsszerû találkozásban lehet részed. Nem baj, ha nem látod meg rögtön a jelentõségét. Szerencsére lesz idõd erre. A hétvégén önmagad lehetsz. Tele leszel energiával, lendülettel és vidámsággal. Közben ne feledkezz megemlékezni az elhunytakról! Gyújts mindenkiért egy gyertyát!
Kedves Bika!
Nagyon idegesen indulhat a heted. Csak te tehetsz ez ellen. Például úgy, hogy elõbb kelsz reggel, és idõben elindulsz. Ha nem sikerül, akkor se büntesd magadat és a környezetedet azzal, hogy elkezdesz kapkodni vagy kiabálni! Ezzel elronthatod az egész napodat és hetedet is. A hét közepén kellemes események várnak rád. Az egyik barátod és/vagy a párod meghívhat egy teára, esetleg vacsorára. Ne mondj nemet! Olyan fontos beszélgetés vár rád, ami sokáig meghatározó lesz. A hétvégén szánj kis idõt az emlékezésre! Gondolj azokra a családtagjaidra, ismerõseidre, akik már eltávoztak! Búcsúzz el tõlük, és gyújts mindenkiért egy-egy mécsest! Készíthetsz kis koszorút is…
Kedves Ikrek!
Jó hangulatban kezdõdik a heted. Csak a közlekedésben kell óvatosnak lenned. Ne siess, és ne engedd, hogy bárki vagy bármi elterelje a figyelmedet! Aztán keveset beszélj! Sok beszédnek sok az alja – tartja a mondás. Ha nem a lényegrõl beszélsz, akkor nem fognak rád figyelni, és lesz min megsértõdnöd. A hét közepén koncentrálj a munkádra! Ne törõdj a pletykákkal, és te se pletykálj! Ha új ötleted támad, akkor próbáld ki, mielõtt megosztod a többiekkel! Érdemes csiszolgatni, hogy a lehetõ legtökéletesebb variációval jöhess elõ. A hétvégén valamelyik barátodat vagy ismerõsödet el kell kísérned a temetõbe. Sokat fog jelenteni neki a te jelenléted és támogatásod…
Kedves Rák!
Ha nem vagy a saját pénzed ellensége, akkor a hét elején megfontoltan költekezz, ill. adj kölcsön! Szánj kicsivel több idõt a „tranzakció” átgondolására, mint egyébként szoktál. Így elkerülheted, hogy utólag bármit megbánj. A hét közepén minden remekül alakul. Jó formában leszel. Brillírozni fogsz. Érdemes lenne ezt kamatoztatni. Pl. tárgyalást, egyeztetést vagy kínosnak vélt beszélgetést ekkorra idõzíteni. Még a hétvége elõtt egy idõs családtagod olyasmit kérhet tõled, amihez nem sok kedved lesz. Ne mondj kapásból nemet! Gondolj bele, hogy ez neki miért és mennyire fontos! Meg fogod érteni õt, és nem lesz nehéz teljesíteni a kérését. A hétvégén emlékezz meg méltón az elhunytakról!
Kedves Oroszlán!
Ne hidd a hét legelején, hogy mindenki ellened szövetkezett! Bár úgy érzékelheted, hogy csak a te bosszantásodra kelt fel mindenki, tudd, hogy tévedsz! Próbálj meg higgadt maradni! Tedd szóvá, ami nem tetszik, és keresd a megoldást! Kösd le konstruktív, építõ módon az energiáidat! Szervezz sûrû programot! Most nagy teljesítményre vagy képes. A hét közepén ragadj meg minden alkalmat arra, hogy beszélgess a családoddal, a kollégáiddal, a pároddal, a szüleiddel stb. Emlékezz a bölcsességre: „Minden, ami kimondatlan marad, bomlasztó erõvé válik.” A hétvégén elemedben leszel. Sportolj, kirándulj, legyél mozgásban, de ne felejts el méltón megemlékezni a halottakról!
Kedves Szûz!
Úgy kezdõdik a heted, hogy már kora reggel a közlekedésben kell türelmesnek és óvatosnak lenned. A sietség most veszedelmet rejt. Ettõl függetlenül egész héten legyél fokozottan figyelmes! Fõleg a nehezen belátható helyekrõl leselkedik rád balesetveszély. A hét közepén a párod szeretne belõled többet kapni. Jogosan. Ne vedd ezt nyûgnek! Hiszen szeret, és ezért akar többet lenni veled. Ha még nincs párod, akkor nézz körül, mert van potenciális jelölt! Kérdés, hogy észreveszed-e. A hétvégén vigyázz a pénzedre! Ne költs sokat, és figyelj, hova teszed a pénztárcádat! Közben ne feledkezz meg az eltávozottakról! Akár vannak saját halottaid, akár nincsenek, gyújts egy gyertyát a békéjükért!
Kedves Mérleg!
Egész héten józannak kell maradnod a pénzügyek tekintetében. Máskülönben adósság fog a nyakadba szakadni. Ha úgy érzed, hogy könnyebben átlátod a helyzetet, akkor írj listát! Ezen szerepeljenek a bevételek és a kiadások! Ez utóbbinál különítsd el a kötelezõ költségeket! Jelöld más színnel, hogy feltûnõbb legyen! A hét közepén nagy változáson mész keresztül, ugyanis a Szaturnusz csütörtökön este belép a Mérleg jelébe. A hangulatod, a stílusod és az életrõl alkotott nézeteid is komolyabbá, felelõsségteljesebbé válhatnak. Ez lesz, akinek tetszik, és lesz, akinek nem. Ne törõdj ezzel! A hétvégén legyél a pároddal kettesben! Együtt gyújtsatok gyertyát az elhunytak lelki békéjéért!
Kedves Skorpió!
Legyél nagyon elõvigyázatos a hét elején! Ne menj bele semmilyen szócsatába, mert szinte biztos, hogy vesztesként fogsz kijönni. Most annyi düh és elégedetlenség halmozódott fel benned, hogy ezek megakadályozhatnak a józan érvelésben, és hiába van igazad, a másik fél nem a mondandód tartalmával, hanem a stílusával lesz elfoglalva. A hét közepén minden jóra fordul. Ekkor már nyugodtabban és pontosabban fogod tudni kifejezni magad. Épp ezért érdemesebb ekkorra idõzítened a fontos megbeszéléseket, fõleg a pároddal és/vagy fõnököddel. A hétvégén tartsd tiszteletben, ha a környezetedben valaki komolyan veszi a halottak napját! Nem árt, ha te is gyújtasz egy-egy mécsest az eltávozottakért…
Kedves Nyilas!
Jó lenne, ha egész héten óvatosan fogalmaznál. Számolj háromig, mielõtt bármit kimondasz! Mérlegeld, hogy az illetõre tartozik-e, és hogy fontos-e az adott információ, vagy csak a közlési vágy tombol benned. Nincs ezzel baj addig, amíg nem kerülsz te – vagy miattad valaki más – kínos helyzetbe. Vigyázz! A hét közepén „fokozódik” a helyzet. Sõt, azzal nehezedik a dolgod, hogy valószínûleg az édesanyád méltatlankodva kér számon valamit, amit megígértél neki. A morgás helyett kérj elnézést, és gyorsan teljesítsd! A hétvégén fellélegezhetsz. Szerencsére remek hangulatban leszel. Menj sportolni, kirándulni, vagy szervezz bármilyen aktív programot! Közben ne feledd, hogy vasárnap halottak napja lesz!
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!