2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Marad a VodafoneForrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2014-11-21 10:32:35
A telekommunikációs cég nem készül eladni magyarországi érdekeltségeit. A társaság szerint félreértelmezték a vállalatcsoport vezérigazgatójának szerdai, barcelonai nyilatkozatát.

A Vodafone Group nem tervezi a magyarországi érdekeltség eladását - közölte a Vodafone Group az MTI érdeklõdésére csütörtökön.

A korábbi híradások szerint a brit Vodafone vezérigazgatója, Vittorio Colao egy szerdai, barcelonai konferencián azt mondta, hogy a Vodafone nyitott lenne rá, hogy eladja néhány érdekeltségét, mint például az ausztráliai, cseh, vagy magyarországi üzletágát, ha ezekre megfelelõ ajánlatot kapna.

A Vodafone közölte, a félreértés abból adódik, hogy Vittorio Colaonak feltettek egy kérdést, ami arra vonatkozott, hogy a cég eladná-e egyes érdekeltségeit.

A tájékoztatás szerint Colao a kérdésre válaszolva mindössze annyit mondott: a Vodafone általános elvként vallja, hogy a részvényesei érdekében mindig nyitott a portfóliója esetleges módosítására. A vezérigazgató általánosságban nyilatkozott és semmilyen módon nem állt szándékában azt sugallni, hogy a Vodafone csoportnak ilyen jellegû konkrét tervei lennének bármelyik helyi piacára vonatkozóan - közölte a Vodafone Magyarország.

A konferencián a vezérigazgató beszélt arról is, hogy a csoport teljes körû telekommunikációs szolgáltatásokat ajánlani tudó szervezetté akar válni.

A Vodafone fontolgatja, hogy bõvítené kínálatát vezetékes szélessávú internet elérést biztosító szolgáltatásokkal, televíziós csatornák kínálatával, és esetleg ezeken a televíziós csatornákon önálló médiatartalmak nyújtásával.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!