2024. április 24. Szerda, György.
 
Lerövidül a kormányablakok nyitva tartásaForrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2014-11-26 13:23:13
December 1-jétõl ismét csak munkaidõben lehet majd ügyeket intézni, írja a Magyar Nemzet, a Miniszterelnökség az eddigi tapasztalatokkal és a helyi sajátosságok figyelembevételével indokolta a változtatást. Az integrált ügyfélszolgálatok három éve az ügyfélbarát ügyintézés jegyében reggel 8 órától este 8 óráig tartanak nyitva.

A Miniszterelnökség a lappal azt közölte, hogy a pontos nyitva tartás idejét megyénként és kerületenként a kormányhivatalok határozzák meg, de a hétfõi és a csütörtöki nyitva tartás egységes lesz, hétfõn 7 és 17 óra, csütörtökön pedig 8 és 18 óra között tart nyitva minden kormányablak jövõ héttõl.

A Miniszterelnökség az eddigi tapasztalatokkal és a helyi sajátosságok figyelembevételével indokolta a változtatást, mint írták az esti órákban 1 százalék körül mozgott a kihasználtság. A tárca hozzátette: a módosításnak köszönhetõen a legforgalmasabb idõszakokban a lehetõ legtöbb ügyintézõ áll majd rendelkezésre, vagyis felgyorsul az ügyintézés ideje - számol be a Magyar Nemzet.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!