2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
A rendõri pálya iránt érdeklõdõket várják Hajdú-Biharban isForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-11-26 15:15:25
A rendészeti hivatás iránt érdeklõdõ középiskolásoknak tartott nyílt napot a Debreceni Rendõrkapitányság. A fiatalokat a megye többi rendõrkapitánysága is nyílt napokon várja a közeljövõben.

A Magyar Rendõrség számára is fontos az utánpótlás megtalálása és felkutatása. A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ennek érdekében 2014. november 25-én toborzási programsorozatot indított. A sorozat elsõ állomása a Debreceni Rendõrkapitányság volt, ahol vendégül látták a hivatás iránt érdeklõdõ fiatalokat.

A rendõrkapitányságon az érettségi elõtt álló diákoknak az ott dolgozó munkatársak tartottak tájékoztatót a rendészeti szakközépiskolákba történõ jelentkezés feltételeirõl, a felvételi követelményekrõl, az eljárás menetérõl, valamint a felvételi egységcsomag kitöltéséhez is adtak gyakorlati tanácsokat. Ezt követõen a városi rendõrkapitányság egy közrendvédelmi és egy közlekedésrendészeti járõre, valamint egy körzeti megbízottja és egy baleset helyszínelõje ismertették munkájukat a résztvevõknek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!