2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Vád: erõszakos közösülésForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-10-28 14:49:41
Elõzetesben az idõs asszonyt megerõszakoló román férfi.

Elõzetes letartóztatásba helyezte a Szegedi Városi Bíróság kedden azt a román férfit, aki október 23-án megerõszakolt és kifosztott egy idõs asszonyt egy balástyai tanyán, Csongrád megyében.. A férfi egy hónapra került elõzetesbe.

 

Pénteken késõ este erõszakolt meg egy 74 éves nõt a 21 éves román férfi egy balástyai tanyán, emellett az asszony táskájából elvitt kétezer forintot. A támadót végül a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség Gedeon nevû kutyája azonosította, ellene erõszakos közösülés és kifosztás miatt indult büntetõeljárás. A rendõrök õrizetbe vették és kezdeményezték elõzetes letartóztatását.

A férfit a Szegedi városi Bíróság kedden egy hónapra, november 27-ig helyezte elõzetesbe - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Cseh Attila, a Csongrád Megyei Bíróság szóvivõje. A végzés indoklásában úgy fogalmaznak: a gyanúsítottnak nincs Magyarországon bejelentett tartózkodási helye, valamint amivel gyanúsítják, az kiemelkedõ tárgyi súlyú eset, magas büntetési tétellel. Emellett fennáll a veszélye annak, hogy elszökik vagy elrejtõzik.
A végzés egyébként nem jogerõs, mert a férfi védõje fellebbezett.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!