2018. április 25. Szerda, Márk.
 
Fával dobta meg saját kutyájátForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-12-02 08:28:51
A rendőrök állatkínzás vétség elkövetésének gyanúja miatt elfogták azt a debreceni férfit, aki mérgében egy fa kockával okozott sérüléseket házőrzőjének.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2014. november 30-án 11 óra 5 perckor érkezett állampolgári bejelentés arról, hogy egy férfi Debrecenben, a Tegez utcán bántalmazta a saját kutyáját.

A rendőrök a helyszínre mentek, ahol a ház udvarán megláttak egy sérült kutyát, melynek gazdáját meghallgatták. A 43 éves férfi elismerte a rendőröknek, hogy ő bántalmazta az ebet és azt mondta, kutyája a kertben a raklapokon ugrált, ezért ideges lett rá, és egy fakockával megdobta az állatot. A debreceni férfi annak ellenére, hogy házőrzője vérzett, megsérült nem intézkedett orvosi ellátására.

A rendőrök állatorvost hívtak, aki az elsődleges vizsgálatok alapján megállapította, hogy a fél éves kutya maradandó sérüléseket szenvedett és további ellátásra szorul, ezért a járőrök az ebet beszállították az egyik helyi állategészségügyi központba.

D. Jenőt a járőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták és előállították a városi rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

Ellene a Debreceni Rendőrkapitányság állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!