2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Fával dobta meg saját kutyájátForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-12-02 08:28:51
A rendõrök állatkínzás vétség elkövetésének gyanúja miatt elfogták azt a debreceni férfit, aki mérgében egy fa kockával okozott sérüléseket házõrzõjének.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletére 2014. november 30-án 11 óra 5 perckor érkezett állampolgári bejelentés arról, hogy egy férfi Debrecenben, a Tegez utcán bántalmazta a saját kutyáját.

A rendõrök a helyszínre mentek, ahol a ház udvarán megláttak egy sérült kutyát, melynek gazdáját meghallgatták. A 43 éves férfi elismerte a rendõröknek, hogy õ bántalmazta az ebet és azt mondta, kutyája a kertben a raklapokon ugrált, ezért ideges lett rá, és egy fakockával megdobta az állatot. A debreceni férfi annak ellenére, hogy házõrzõje vérzett, megsérült nem intézkedett orvosi ellátására.

A rendõrök állatorvost hívtak, aki az elsõdleges vizsgálatok alapján megállapította, hogy a fél éves kutya maradandó sérüléseket szenvedett és további ellátásra szorul, ezért a járõrök az ebet beszállították az egyik helyi állategészségügyi központba.

D. Jenõt a járõrök bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták és elõállították a városi rendõrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

Ellene a Debreceni Rendõrkapitányság állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!