2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Adventi koncertek és adománygyûjtés a Magyar Vöröskereszt javára országszerteForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-12-02 10:14:43
Szombaton indul útjára az a karácsonyi karaván, amelynek állomásain koncertek és kézmûves foglalkozások várják az érdeklõdõket, emellett a Magyar Vöröskereszt önkéntesei adományokat gyûjtenek.

Összesen tizennégy helyszínre - Nyíregyházára, Békéscsabára, Szolnokra, Jászberénybe, Balatonfüredre, Tamásiba, Mohácsra, Dunaújvárosba, Gyõrbe, Fertõdre, Körmendre, Balatonboglárra, Székesfehérvárra és Budapestre - látogat el a Coca-Cola Karácsonyi Karaván.

A karaván állomásain - a helyszíntõl függõen - Takács Nikolas, Wolf Kati vagy a Fool Moon ad koncertet, az adventi készülõdés jegyében kézmûves alkotóház várja az érdeklõdõket, emellett az egyes helyszíneken a Mintapinty, máshol a Matiné zenekar készül vidám programmal a fiatalabb korosztály számára - közölte az esemény kommunikációjával foglalkozó cég hétfõn az MTI-vel.

A Magyar Vöröskereszt önkéntesei minden helyszínen adományokat gyûjtenek: elsõsorban tartós élelmiszereket, játékot és pénzbeli felajánlásokat várnak, amelyet a rászorulókhoz juttatnak el. Emellett a vállalat a karitatív szervezet segítségével mind a tizennégy helyszínen tíz rászoruló helyi családnak ad át karácsonyi ajándékcsomagot.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!