2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Fejbe vágta a hivatali ügyintézõt, de egy másikat is megfenyegetettForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-12-03 08:48:58
A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság vádemelési javaslattal fejezte be egy 33 éves kismarjai nõvel szemben közfeladatot ellátó személy elleni erõszak bûntett és zaklatás vétség miatt folytatott eljárását.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 33 éves nõ 2014. október 7-én 8 óra 45 perckor az egyik kismarjai hivatalban az ügyében eljáró hatósági ügyintézõt megfenyegette és egy alkalommal tenyérrel fejen ütötte. A nõ másnap 8 óra 45 perc körüli idõben ismét megjelent a hivatalban, ahol egy másik ügyintézõt is megfenyegetett, ha nem a javára döntenek az ügyében akkor „leszurkálja õket”.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság nyomozói közfeladatot ellátó személy elleni erõszak bûntett és zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki K. Zsuzsát, aki cselekmény elkövetését elismerte.

A kismarjai nõvel szemben folytatott nyomozást a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság befejezte és az ügyben keletkezett iratokat 2014. november 25-én vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészség felé.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!