2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Pénztárcát és kerékpárt loptak, elkapták õketForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-12-03 10:09:20
A hajdúszoboszlói és a debreceni rendõrök is lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt fejeztek be nyomozásokat.

Egy férfi tett feljelentést a rendõrségen 2014. július 28-án 11 óra 22 perckor arról, hogy elõzõ este Hajdúszoboszlón egy nõ ellopta nadrágja zsebébõl a pénztárcáját a benne lévõ készpénzével és irataival együtt. A hajdúszoboszlói rendõrök adatgyûjtést és tanúkutatást folytattak, melynek eredményeként azonosították és gyanúsítottként kihallgatták Sz. Henriett helyi lakost.

A Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányság a 38 éves nõ ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást 2014. november 27-én befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

A nyomozás adatai szerint egy állampolgár 2014. november 8-án 19 óra 30 perc körüli idõben telefonon tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletére arról, hogy Debrecen, Kassai úton ellopták a biciklijét. A járõrök a helyszínre mentek, ahol adatgyûjtést végeztek, melynek eredményeként elfogták és a városi rendõrkapitányságra elõállították B. Zoltánt, akit gyanúsítottként kihallgattak. A megalapozott gyanú szerint a 36 éves férfi a kerékpárt rögzítõ lakatot megpróbálta egy kölcsönkért fogóval leszedni, azonban ez nem sikerült, így visszavitte a szerszámot. Végül az ereszcsatorna megbontásával sikerült a lelakatolt kerékpárral távoznia a helyszínrõl. A rendõrök lefoglalták a férfitól a kerékpárt.

A Debreceni Rendõrkapitányság a helyi lakos ellen a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!