2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
A pofátlanság debreceni iskolapéldái - szóljon hozzá Ön is!Forrás: haon
Utolsó módosítás: 2008-09-24 08:18:05
Egy érdekes topic a fórumból: "A pofátlanság mintaképei a Pálma Sörözõvel szembeni járdán parkolnak nagy értékû kocsijaikkal. Szegény ember: fullos BMW NÉMET rendszámmal és mit látok: MAGYAR rokkantkártya a szélvédõn!!! Volt olyan, hogy egymás után 3, azaz HÁROM luxusgép parkolt a járdán..."

Pityorka1 véleménye:
"Bezzeg akinek meg valóban szüksége van a kártyára, azt meg elzavarják, ****ogatják a parkolóõrök. Defektes egy országban élünk, ha rokkant vagy, vagy bármilyen testi fogyatékosságod van, egyszerûen levegõnek néznek, zéró tolerancia országa vagyunk.

Érdemes a Simonyi úton a sörözõvel szembeni járdát megnézni, mennyien állnak oda föl, rokkantkártyával.

Vagy a Cora áruház parkolója: nagydarab, hülyére festett nõ, luxusverdával bevágódik, kicsapja a rokkantkártyát, és söpör be az áruházba. Szegény anyám, aki alig bír járni, meg hely nélkül maradt. Legszívesebben tényleg rokkanttá tenném ezeket az embereket."

 

Zyne hozzászólása:
"Nem írtam volna ezt a pár sort, ha nem a saját szememmel látom közlekedni ez a két említett autóst a saját lábán, hölgyek esetében magassarkú topánkában. Ugyanakkor az én édesanyám 90% látáscsökkent, önálló életvitelre alkalmatlan, nem tud egyedül közlekedni. Én viszem-hozom, háztól házig, szabályosan parkolva, a parkolási díjakat leróva."


Pista55:
"Jómagam is mozgáskorlátozott vagyok,de sorstársaim közül sokan nem ismerik az engedély adta parkolási megállási szabályokat.
Ti:a"Megállni Tilos"táblánál nem lehet parkolni,viszont fel lehet állni a járdára ha nem zavarjuk a gyalogos forgalmat!"

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!