2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Vádemelési javaslat a vámospércsi emberölés ügyébenForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-12-05 14:37:09
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság emberölés bûntett és kifosztás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozását befejezte.

Vámospércsen, a Vasút utcában 2013. december 21-én délben hozzátartozói holtan találtak rá az ott lakó 58 éves férfira. A rendelkezésre álló adatok szerint 2013. december 20-án 19 óra és 22 óra közötti idõben a sértett fejét ismeretlen tettes egy éles eszközzel többször megütötte, melynek következtében a férfi életét vesztette. A beszerzett adatok alapján K. János 50 éves helyi lakost a nyomozók otthonában elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bûncselekményt feltehetõen szerelemféltésbõl követte el. A férfi tagadta a bûncselekmény elkövetését.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Osztálya K. János elõzetes letartóztatásba helyezése mellett különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bûntett és kifosztás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozását befejezte. Az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal 2014. november 28-án továbbította a Hajdú-Bihar Megyei Fõügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!