2024. április 23. Kedd, Béla.
 
Együtt az életért – adventi véradás a Kölcsey KözpontbanForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-12-09 13:52:39
Kísérje jótett az adventi várakozást mindazokért, akiknek az életben maradás, egészségük visszaszerzése a legnagyobb ajándék.

Legyen nekik is békés, nyugodt karácsonyuk! – Együtt az életért címmel vért adnak és véradásra invitálják vendégeiket, látogatóikat és minden segítõ szándékú embert a Baltazár teret körülölelõ intézmények és a Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezete december 9-én 8 és 12 óra között a Kölcsey Központba.

A meglepetés sem marad el, belépõjegyeket, ajándékokat sorsol ki a Fõnix Rendezvényszervezõ Közhasznú Nonprofit Kft., a Déri Múzeum, a Hotel Lycium és a Modem Modern és Kortárs Mûvészeti Központ és a Vöröskereszt területi szervezete.

Vért adhat minden 18 és 65 év közötti ember, akinek a testsúlya eléri az 50 kg-ot. A véradáshoz személyi igazolvány, lakcím- és TAJ-kártya szükséges. Kérjük, hogy véradás elõtt és után fogyasszanak sok folyadékot és étkezzenek a napszaknak megfelelõen. Véradás után ásványvizet, nápolyit és 500 forintos étkezési utalványt kapnak a donorok.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!