2024. április 16. Kedd, Csongor.
 
Ingyen akart hozzájutni az ünnepi édességhez - Rendõrségi hírek a megyébõlForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-12-09 17:39:40
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, melyek könnyû sérüléssel végzõdtek.

A szolgálatot ellátó állomány 1 személyt fogott el, akit bûncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendõrök 10 személyt állítottak elõ, köztük 3 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A Debreceni Rendõrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt indított eljárást egy férfi ellen.
Egy biztonsági õr telefon tett bejelentést 2014. december 8-án 17 óra körüli idõben a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletére arról, hogy a Debrecenben a Kishegyesi úton található áruházban egy férfi édességet lopott, de tetten érték és visszatartják. A járõrök a helyszínen elfogták a hajdúböszörményi lakost, akit a városi rendõrkapitányságra elõállítottak. A rendõrök a 28 éves férfit meghallgatása után õrizetbe vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében.

A rendõrök 2014. december 8-án 15 óra körüli idõben Nyíracsádon a Kassai utcán igazoltattak egy 59 éves férfit, akirõl megállapították, hogy a Debreceni Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt körözi. A járõrök K. Gyula bátorligeti lakost elfogták és elõállították a Hajdúhadházi Rendõrkapitányság Vámospércsi Rendõrõrsre, ahol a nyomozók õrizetbe vették.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!