2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Baleseteknél helyszíneltek, tolvajokat fogtak - Rendõrségi hírek a megyébõl Forrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-12-10 09:22:13
Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 9 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, melyek közül 8 könnyû sérüléssel, míg egy súlyos sérüléssel végzõdött.

A szolgálatot ellátó állomány 5 személyt fogott el, akiket bûncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendõrök 23 személyt állítottak elõ, köztük 10 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A Debreceni Rendõrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt indított eljárást egy férfi ellen. A biztonsági szolgálat tett telefonon bejelentést 2014. december 9-én 11 óra 45 perc körüli idõben a megyei rendõr-fõkapitányság ügyeletére arról, hogy a debreceni Kishegyesi úton található áruházban egy férfit lopáson értek tetten és visszatartják. A járõrök a helyszínen elfogták a helyi lakost, akit a városi rendõrkapitányságra elõállítottak. A rendõrök az 50 éves férfit meghallgatását követõen õrizetbe vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt indított eljárást egy férfi ellen. Egy nõ telefonon tett bejelentést 2014. december 9-én 20 óra 40 perc körül a rendõrség ügyeletére arról, hogy Berettyóújfaluban a Tardy úton ellopták nõi kerékpárját. A járõrök a helyszínre mentek és ellenõrizték a környéket, melynek eredményeként 22 óra körüli idõben igazoltattak egy a leírásnak megfelelõ kerékpárral közlekedõ férfit. A rendõrök K. B. bakonszegi lakost elfogták és elõállították a városi rendõrkapitányságra, ahol meghallgatása után õrizetbe vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében.

- police.hu -

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!