2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Fiatal rendõröket toboroznakForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-12-12 14:42:39
A Hajdú-Bihar megyében is folyó toborzási programsorozat részeként, a tiszthelyettesi állomány utánpótlása érdekében nyílt napot tartottak a Berettyóújfalui és a Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányságon is.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság 2014. december 9-én 14 órától, míg a Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányság 2014. december 10-én 13 órától tartotta meg nyílt napját a rendõri hivatás iránt érdeklõdõ fiatalok részére.

Berettyóújfaluban Dr. Tóth Ferenc r. alezredes kapitányságvezetõ úr tartott részletes tájékoztatót a helyi rendõrség munkájáról, mindennapjairól.

A Miskolci Rendészeti Szakközépiskolában folyó képzésrõl Hegedûs Diana Nerina próbaidõs rendõr õrmester, – éppen a rendõrkapitányságon gyakorlatát teljesítõ – tanuló számolt be.


A megjelent fiataloknak Hajdúszoboszlón dr. Gali Sándor r. alezredes elõadását követõen a bûnügyi, valamint a rendészeti – járõrként, balesethelyszínelõ és vizsgálóként, valamint körzeti megbízottként – szakterületen dolgozó kollégák összefoglalták munkájuk sajátosságait, így az érdeklõdõk betekinthettek a rendõri hivatás sokszínûségébe.

A résztvevõk a tájékoztató elõadások után a döntésüket segítõ pályázati anyagot is kaptak. A rendõrkapitányságok munkatársai a teljesség érdekében a megjelenteket körbevezették a kapitányságok objektumában is, hogy láthassák hol zajlik a bûnüldözõ munka.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!