2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Ismét buktatott a hõkamera - Rendõrségi hírek a megyébõlForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-12-13 14:28:15
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, melyek könnyû sérüléssel végzõdtek.

A szolgálatot ellátó állomány 10 személyt fogott el, akik közül 8 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 személyt körözés alapján, míg 1 fõt az ország területén jogellenes tartózkodás miatt. A rendõrök 32 személyt állítottak elõ, köztük 10 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A rendõrök 2014. december 10-én 18 óra körüli idõben Debrecenben a Petõfi téren igazoltattak egy 17 éves fiút, akirõl megállapították, hogy a Debreceni Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt körözi. A járõrök a helyi lakost elfogták és elõállították a városi rendõrkapitányságra, ahol a nyomozók õrizetbe vették.

A Létavértes Határrendészeti Kirendeltség mobil hõkamerás járõre 2014. december 10-én 4 óra körüli idõben észrevette, hogy Pocsaj külterületén egy fõ gyalogosan, párhuzamosan halad az államhatárral. A 39 éves férfit a határrendészek igazoltatták és megállapították róla, hogy román állampolgár, azonban illegális módon lépett be az országba. Tiltott határátlépés szabálysértés elkövetése miatt helyszínbírságot szabtak ki rá, majd folytathatta útját.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!