2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Ingyenes rendezvények 1500 gyermeknekForrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2014-12-13 16:28:32
A Nemzetközi Gyermekmentõ Szolgálat idén is ünnepi programokkal és ajándékokkal örvendeztet meg 1500 magyarországi és határon túli, rossz anyagi körülmények között élõ, hátrányos helyzetû, rászoruló gyermeket.

December 19-én a Mindenki Karácsonya elnevezésû rendezvényen háromszáz hátrányos helyzetû gyermeket látnak vendégül budapesti és Pest megyei általános iskolákból, családsegítõkbõl, gyermekintézményekbõl. A gyerekek a Budapesti Operettszínház musical-elõadásaiból láthatnak részleteket, majd a támogatók - köztük az OTP Bank - által felajánlott ajándékcsomagokat vehetik át a helyszínt tizenötödik éve biztosító WestEnd City Centerben.

Az NGYSZ immár huszonnegyedik éve rendezi meg Budapest Fõváros Önkormányzatával közös karácsonyi programját - közölte a szervezet hétfõn az MTI-vel.

Az MKB Bank és a Gyermekmentõ Szolgálat immár tizennyolcadik éve szervezi meg közös karácsonyi programját a Magyar Állami Operaházban, ahol december 21-én Csajkovszkij A diótörõ címû mesebalettjét tekintheti meg az ország különbözõ részeibõl és a határon túlról meghívott ezerkétszáz hátrányos helyzetû gyermek. A gyerekeket az elõadás szüneteiben kakaó, szendvics, gyümölcs és édesség várja, a darab végén pedig ajándékokkal tömött hátizsákokkal távozhatnak.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!