2024. április 24. Szerda, György.
 
A nemfizetõk is némi haladékot kapnakForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-12-17 09:27:29
Az E.ON idén is felfüggeszti az ünnepek idejére a kikapcsolást.

Az ünnepekre való tekintettel az E.ON csoport 2014. december 16-tól 2014. január 6-ig felfüggeszti a tartós számlatartozások miatti kikapcsolásokat mind az áram-, mind a gázszolgáltatást igénybe vevõ érintett lakossági ügyfelek esetén.
Szüneteltetik

Az E.ON a tartós számlafizetési gonddal küzdõ családok helyzetének ünnepi idõszak alatti megsegítése céljából a 63 napot meghaladó tartozás miatti kikapcsolásokat a 2014. december 16. és január 6. közötti idõszakban szünetelteti. Ezzel az önként vállalt kikapcsolási moratóriummal kíván a vállalat csoport hozzájárulni ahhoz, hogy a karácsony és a szilveszter körüli ünnepi idõszakban minden ügyfele számára biztosított legyen az energiaellátás, és így az otthon melege és fénye.

A kikapcsolási eljárás felfüggesztése mindazon lakossági ügyfelek felé érvényes, akik a vállalatcsoport E.ON Energiaszolgáltató Kft. kereskedõjével állnak szerzõdéses viszonyban. (Az önkéntes vállalás más energiakereskedõvel szerzõdött, illetve nem lakossági ügyfelekre nem vonatkozik.)

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!