2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
Méltóképpen ünnepelték a karácsonytForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-12-23 16:30:36
Kulturális mûsor elõzte meg a negyedik szál gyertyagyújtását Esztárban.

A negyedik gyertyát is meggyújtották Esztárban, a falukarácsonyi ünnepséggel összekötve advent negyedik estéjén. A mûvelõdési házban tartott mûsorra rengetegen jöttek el.

A zsúfolásig megtelt mûvelõdési házban az estet Szécsi Tamás polgármester ünnepi beszéde nyitotta meg vasárnap este. A közönség nagy figyelemmel kísérte az elõadást, amelyek mind a karácsonyról, a szeretetrõl szóltak, közelebb hozták az embereket egymáshoz.
Az általános iskola énekkarának tagjai csengõ hangjukkal betöltötték a termet. Õket a mazsorettesek követték, mindegyik korcsoportja karácsonyi ruhában adta elõ táncát.

Két színi elõadás részletet is láthatott a közönség: a Valahol Európában címû musicalból, és a Bûvös 14-es színjátszó csoport tagjainak elõadását. A nagycsoportos óvodások szintén karácsonyi játékkal rukkoltak elõ. Különlegesen szép volt az idõsek klubja tagjainak mûsorszáma: õk legyezõs táncot mutattak be. Zolcsák Evelin már máskor is fellépett csodálatos homokrajz-produkcióval, most is elkápráztatta a nézõket. Az est végén a fõtéren Kolár Norbertné lelkésznõ karácsonyi gondolatai után meggyújtották a negyedik gyertyát is az adventi koszorún, majd kaláccsal, forró teával, forralt borral kínálták az ünneplõket. A közös karácsonyi éneklés méltóképpen zárta a színvonalas ünnepséget.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!