2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Elaludt a vonaton, az okostelefonja bántaForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-12-23 17:30:52
A debreceni rendõrök két fiatalkorút fogtak el, akik a gyanú szerint ellopták a sértett mobiltelefonját, amíg õ a vonaton aludt.

Egy férfi 2014. szeptember 22-én 9 órakor feljelentést tett a Hajdúhadházi Rendõrkapitányságon, mivel elõzõ nap a Debrecen és Hajdúhadház között közlekedõ vonaton a zsebébõl ismeretlen személy eltulajdonította a mobiltelefonját, amíg aludt.

A nyomozók adatgyûjtést hajtottak végre, valamint tanúkat hallgattak ki, aminek eredményeként azonosították a bûncselekmény elkövetésével gyanúsítható két hajdúhadházi fiatalkorút, akiket 2014. december 17-én otthonaikban elfogtak és elõállítottak a Debreceni Rendõrkapitányságra. A rendõrök gyanúsítottként hallgatták ki a 15 éves fiút és lányt, akik a bûncselekmény elkövetését beismerték, elmondták, hogy amíg Debrecenben állt a vonat, addig az alvó sértett ruházatából ellopták az okostelefonját. A nyomozók az eltulajdonított mobiltelefont megtalálták és lefoglalták, valamint gyanúsítottként hallgatták ki a 24 éves hajdúhadházi B. Csillát és egy 16 éves fiút, akik a megalapozott gyanú szerint a mobiltelefon eladásában mûködtek közre.

A Debreceni Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya a két fiatalkorú ellen kifosztás bûntett, míg B. Csilla és társa ellen orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!