2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Koponyasérülést szenvedett a 471-esen karambolozóForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-12-27 19:04:31
Balesetek adtak munkát szombaton az ügyeleteknek, ezek közül kettõ Nyíradony közelében történt.

Mint arról beszámoltunk, kora délután a 471-es úton, a település és Aradványpuszta között két személyautó ütközött. A Napló információi szerint a Hajdúsámson felõl érkezõ Skoda szeretett volna megelõzni egy másik jármûvet, amelyik kanyarodásra készült. A sofõr késõn észlelte a már álló gépkocsit, s bár próbált korrigálni, megcsúszott, majd a szembõl érkezõ Suzukinak csapódott.

A balesetben egy személy súlyos, életveszélyes, két másik pedig könnyebb sérüléseket szenvedett. Egyiküket a tûzoltók feszítõvágóval szabadították ki. A mentõszolgálat ügyeletesétõl úgy tudjuk, elõbbit koponyasérülésekkel szállították kórházba. A baleset után teljes útlezárás mellett helyszíneltek, amelyet 15 órakor oldottak fel.

Ugyancsak a 471-es fõúton, Nyíradony és a már Szabolcs megyéhez tartozó Nyírmihálydi között egy autó borult az árokba, a jármûvet a tûzoltók vontatták ki. A vezetõ saját erejébõl ki tudott szállni az autóból – tájékoztatott dr. Kiss Szilvia tûzoltó fõhadnagy.

A mentõszolgálat ügyeletesétõl tudjuk, hogy egy kerékpárost ütöttek el Berettyóújfalu belterületén. A biciklis könnyebb sérülésekkel megúszta az ütközést, õt a mentõk látták el.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!