2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Az elmúlt 24 óra eseményei - Rendõrségi hírek Hajdú-BiharbólForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-12-28 18:20:05
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 14 személyt fogtak el, akik közül 12 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 2 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján.

A járõrök 15 személyt állítottak elõ, közülük 8 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendõrök 1 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyû sérüléssel végzõdött.

A járõrök 2014. december 26-án 15 óra 15 perc körüli idõben Hajdúdorog, Vásár utcán igazoltattak egy helyi férfit, akirõl megállapították, hogy a Hajdúböszörményi Járásbíróság könnyû testi sértés bûntett elkövetése miatt körözi. A rendõrök a 25 éves B. Mihályt elfogták és elõállították a Hajdúnánási Rendõrkapitányságra, ahol a nyomozók õrizetbe vették.

A rendõrök 2014. december 26-án 21 óra 40 perc körüli idõben Bagamér, Bátori utcába mentek, mivel olyan információjuk volt, hogy ott egy körözött férfi tartózkodik. A járõrök igazoltatták a 19 éves férfit, akirõl megállapították, hogy a Debreceni Járásbíróság lopás bûntett elkövetése miatt körözi, ezért S. Csaba álmosdi lakost elfogták és elõállították a Hajdúhadházi Rendõrkapitányság Vámospércsi Rendõrõrsre, ahol a nyomozók õrizetbe vették.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!