2024. április 24. Szerda, György.
 
Heti horoszkóp 2009. november 09. – 16.Forrás: Nõk Lapja
Utolsó módosítás: 2009-11-09 14:04:48
Címkék: Horoszkóp
Mi vár Önre a héten? Olvasa el heti horoszkópját....
2009. november 09. – 16.
Kedves Bak!
A hét elsõ napján költekezz visszafogottan! Ne aggódj, nem lesz ez mindig így! Ha most hajlandó vagy takarékoskodni, akkor nem kerülsz anyagilag bajba. Szerencsére ez nem nyomja rá a bélyegét az egész hétre, de csak akkor, ha nem görcsölsz rá erre a témára. A hét közepén váratlan helyzetbe kerülhetsz. Két dologra lesz szükséged: rugalmasságra és optimizmusra. Bármi adódjon, állj hozzá pozitívan! Véletlenül se hidd, hogy veled akar kiszúrni a sors! A hétvége elõtt a munkádra koncentrálj! Muszáj bizonyítanod. Nem várhatod, hogy elismerjenek téged, anélkül, hogy valamit letennél az asztalra. A hétvégén töltsd az idõdet a barátaiddal! Nevessetek együtt, ettõl mindenki felszabadult lesz.
Kedves Vízöntõ!
Az egész heted hangulata az elsõ napon múlik. Tegyél meg mindent, hogy elkerüld a viszályt! Ne reagálj túl semmit, sõt lehetõleg ne is reagálj! Ha lehet, maradj otthon, vagy minél kevesebb emberrel találkozz! Ha nem teheted, akkor vegyél mindent lazán! Tudd, hogy csak egy nap kritikus! Utána a híreket kell okosan kezelned. Ne higgy el mindent! Járj utána, vagy várj egy kicsit! Ki fog derülni, hogy mit kell komolyan venned, és mit nem. A hétvége elõtt gondolkodj el azon, hogy mit tanulhatnál! Ha tovább képzed magad, jobb esélyekkel pályázhatsz jobb állásokra. A hétvégén jó lesz a közérzeted. Menj társaságba, és beszélgess olyan barátokkal, ismerõsökkel, akikkel nem csak közhelyekrõl lehet!
Kedves Halak!
Ezen a héten fokozatosan javul a hangulatod, ha nem ragadsz bele a hétfõi feszültségbe. Vigyázz, mert nem lesz könnyû továbblépned! Pedig neked is jobb, ha minden reggel úgy ébredsz, hogy új esélyt adsz a vidámságnak. Még a hét elsõ felében izgalmas beszélgetések alakulhatnak ki teljesen váratlanul. Figyelj nagyon, mert olyan információ birtokába juthatsz, amely segíthet helyesen értékelni bizonyos embereket, helyzeteket. A hétvégén remek formában leszel. Rögzítsd az érzést, és tudd, hogy te alapvetõen ilyen vagy! Válassz olyan programot, amely ezt az állapotot konzerválja! Pl. menj úszni, szaunázni vagy kirándulni! Ha van kedved, akkor elkezdhetsz az ünnepekre készülni.
Kedves Kos!
Energikusan, lendületesen indul a heted, de számíts rá, hogy lesznek, akik akadályt akarnak gurítani eléd! Köztük lehet egy barátod és/vagy a gyermeked. Ne haragudj rájuk! Hidd el, nem szándékosan teszik! Legyél velük elnézõ! Késõbb a munkádra kell koncentrálnod úgy, hogy minél kevesebbet beszélj közben! Most jobban tudsz haladni, ha csendben teszed a dolgod. A hét közepén jó lenne, ha rugalmasan reagálnál egy váratlan változtatásra. A saját helyzetedet nehezíted meg, ha mereven ragaszkodsz az eredeti tervhez. A hét második felében egy régi/új ismerõs hoz kellemes meglepetést számodra. A hétvégén legyen idõd a párodra vagy a párkeresésre! Jók most az esélyeid...
Kedves Bika!
A hét legeleje nagy feladat elé állít. Egyszerre kell békésen kezelned egy párkapcsolati és családi vitát, és közben a munkahelyeden is bizonyítanod kell. A legjobb, ha mindent egyesével intézel, és nem hagyod, hogy összekeveredjenek. Vagyis: ha otthon vagy, akkor a szeretteiddel törõdj, ha a munkahelyeden vagy, akkor a benti ügyekkel foglalkozz! Szerencsére már másnap túljutsz ezen. A hét közepén rugalmasan kell hozzáállnod egy ötlethez. Ha nem tetszik elsõ hallásra, akkor beszélgessetek hosszabban róla! A hét utolsó napja a szerelemé, ekkor legyél a pároddal minél többet! Csak egymásra figyeljetek, és kényeztessétek egymást! Ha még nincs párod, akkor menj társaságba! Most összefuthatsz egy jelentkezõvel…
Kedves Ikrek!
Ha a hét legelején nem vigyázol a nyelvedre, rendkívül kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Ne szólj szám, nem fáj fejem! – ez legyen a jelszavad. Jobb, ha ezt megfogadod. Másnaptól a családod – és különösen az édesanyád – igényli a figyelmedet. A munka mellett jusson idõd rájuk is! A hét közepén szükség lesz a rugalmasságodra és a kreativitásodra is. Szerencsére neked megvannak ezek az erényeid. Most igazán jól fog jönni. Magadnak is bebizonyíthatod, hogy nem kell a szomszédba menned egy jó ötletért. A hétvégén válassz játékos programot! Legyél a gyerekeiddel, és/vagy olyan barátaiddal, akikkel bátran lehetsz gyerek! Kártyázzatok, társasozzatok, vagy készítsetek az ünnepekre díszeket!
Kedves Rák!
Úgy indul a heted, hogy a pénzügyeid okoznak neked fejfájást. Ne pánikolj, és ne kezdj el kapkodni! Nem kell azonnal a legrosszabbra gondolnod. Nincs itt a világvége. Szánj kis idõt az átgondolásra! Ha van szakértõ ismerõsöd, akkor konzultálj vele! Ha nincs, akkor vedd elõ a józan paraszti eszedet! Szerencsére másnapra kiderül, hogy van megoldás. A hét közepén jó ötleted támad. Mielõtt belefognál a kivitelezésbe, készíts tervet! Meggondolatlanul ne kezdj hozzá! A hétvégén foglalkozz kicsit az otthonoddal! Ráfér egy takarítás. Mivel még fogyó hold van, könnyebben és gyorsabban fogsz haladni, de jusson idõd a szórakozásra is! Olyan kikapcsolódást válassz, amitõl jókedved lesz!
Kedves Oroszlán!
A hét legelején minden diplomáciai készségedre szükséged lesz, ha el akarod kerülni a viszályt. Amennyiben van párod, rá kell a legjobban vigyáznod. Tudd, hogy ha nem vagy vele minden eddiginél türelmesebb és gyengédebb, szakíthat veled! Vedd komolyan a helyzet súlyosságát! Ez a feszültség egész héten elkísérhet, de a hét közepén akad más feladatod is: váratlan anyagi ügyben kell döntést hoznod. Ha lehet, húzd az idõt! Ne siesd el a dolgot! A hétvégén kellemes társaság vár rád. Menj, ha hívnak, de te is meghívhatsz egypár kedves barátot. Meglátod, örülni fognak a kezdeményezésednek. Jó lenne, ha emellett a családodra is jutna idõd. Õket is vond be a mulatságba!
Kedves Szûz!
Ha sikerül a hét legelején kivédened egy veszélyes helyzetet, akkor egész sikeres hétnek nézel elébe. Minden erõddel koncentrálj a közlekedésre, mert különben könnyen baleset érhet. Ezzel pedig elronthatod az egész hetedet. Ha reggel köd van, akkor még lassabban haladj! Ha nincs, akkor szabad jelzésnél legyél „gyanakvó”! A hét közepén a legfontosabb, hogy merjél spontán kimondani dolgokat. Több olyan szituáció is adódhat, amikor nem lesz idõd hosszan fontolgatni, mit válaszolj. Bátran vállald a véleményedet! A hétvégén az anyagi helyzeted kedvezõen alakul. Ez köszönhetõ a szorgalmadnak és a beosztó költekezésnek. Megjutalmazhatnád magad egy kirándulással. Utazz el vidékre! Szép az õsz pl. a hegyekben.
Kedves Mérleg!
Nem indul túl jól a heted. A pénzed miatt aggódhatsz. Olyan kiadásaid adódhatnak, amelyeket nem kalkuláltál be, vagy kiderül, hogy le kell mondanod valamirõl, amire nagyon régóta fájt a fogad. Ne sajnáld magad! Legyél józan, és mérd fel reálisan a helyzetet! A legrosszabb, amit most tehetsz, ha elkezded összehasonlítani magad másokkal. A hét közepén koncentrálj a saját dolgaidra! Ne folyj bele másokéba! Hallgasd meg, ha mesélnek, de ne mondj véleményt! A hétvégén a szokásosnál érzékenyebb lehetsz. Lehetõleg olyan emberek társaságát keresd, akik derûsek! Közöttük, velük nem fáradsz el, de a negatív beállítottságú emberek közelsége elfáraszt, elálmosít. Kerüld õket!
Kedves Skorpió!
Óriási tévedés azt hinned, hogy mindenért te vagy felelõs, vagy hogy neked kell egyedül megoldanod minden gondot. A hét elején nyomasztóvá válhat az otthonodban és a munkahelyeden kialakult helyzet. A legrosszabb, amit most tehetsz, ha magadat hibáztatod. Természetesen mást se hibáztass! Vedd tudomásul, hogy „ez van”, és nézz elõre! A hét közepén egymás után jönnek a jó ötletek, sõt kiderül, hogy kikre számíthatsz. Sokkal több ember tud és akar segíteni neked, mint hitted volna. Ez megható. A hétvégén pihenj! Iszonyú fárasztó hét áll mögötted. Ha nem töltõdsz fel, akkor nem fogod bírni a következõ heti hajtást, és most biztosan nem akarsz lerobbanni. Sétálj sokat! Legyél minél többet a szabadban!
Kedves Nyilas!
Ha nem akarod összetörni magad, akkor a hét elején rendkívül óvatosan közlekedj, akár autóval vagy, akár gyalogosan. A köd, ill. a rosszul belátható keresztezõdések a legveszélyesebbek most a számodra. Inkább többször nézz körbe, mintsem hogy baleset érjen! A hét közepén koncentrálj a munkádra! Figyelj a fõnököd utasítására! Ha gyorsan beszél, és nem érted, akkor kérdezd meg! Jobban jársz, ha mielõbb tisztázod a feladatodat, már csak azért is, hogy késõbb ne legyen vita ebbõl. A hétvégén élj a hobbidnak, de ne költs rá sokat! Nézz körül, és használj régebbi eszközöket! Ha kell, javítsd meg! Nem kell kidobni valamit azért, mert van újabb. Sokszor az öreg darabok jobban össze vannak rakva…
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!