2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Egyszerûen besétált és ellopta a pénztárcátForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-12-30 09:09:42
A Hajdúnánási Rendõrkapitányság befejezte egy 43 éves helyi férfival szemben lopás és lopási kísérlet miatt folytatott eljárását.

A rendelkezésre álló adatok szerint K. Zoltán 43 éves hajdúnánási lakos 2014. december 7-én 17 óra körüli idõben a helyi József Attila utcában bement az egyik házba és nappaliban elhelyezett nõi táskából eltulajdonította a pénztárcát, a benne lévõ készpénzzel, bankkártyával és egyéb okmányokkal együtt. A sértett még látta a lakásból kisurranó elkövetõt és haladéktalanul értesítette a rendõrséget.

A bejelentést követõen állampolgári segítséggel sikerült a rendõröknek K. Zoltánt az Ady Endre utcában elfogni, akinek ruházatából elõkerültek az eltulajdonított bankjegyek.

A rendelkezésre álló adatok szerint K. Zoltán 2014. december 7-én 16 óra 50 perc körüli idõben Hajdúnánáson a József Attila utcában egy másik háznál is kísérletet tett, de mivel szembe találkozott az ott lakó nõvel, egy kitalált indokkal kimentette magát, majd távozott.

A férfit a Hajdúnánási Rendõrkapitányság nyomozói gyanúsítottként kihallgatták, majd bûnügyi õrizetbe vették és kezdeményezték elõzetes letartóztatását. A Hajdúböszörményi Járási Ügyészség indítványának a Hajdúböszörményi Járásbíróság 2014. december 9-én eleget tett.
A K. Zoltán lakásán megtartott házkutatás során a nyomozók megtalálták az eltulajdonított pénztárcát, valamint az abban tartott okmányokat és bankkártyát is.

Az ügy iratait a Hajdúnánási Rendõrkapitányság a napokban bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!