2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Kábítószerest fogtak a rendõrök DebrecenbenForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2015-01-01 12:14:22
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 3 személyt fogtak el, akiket bûncselekmény elkövetésén értek tetten. Az egyenruhások 22 fõt állítottak elõ, közülük 15 személyt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendõrök 3 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos, 2 könnyû sérüléssel végzõdött.

A Debreceni Rendõrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szakértõ bevonásával – nyomozás rendelt el egy helyi lakossal szemben. A rendõrök 2014. december 31-én 10 óra 15 perc körüli idõben Debrecen, Szent Anna utca és a Burgundia utca keresztezõdésénél arra lettek figyelmesek, hogy egy személygépkocsi áll az úttesten, a forgalomirányító lámpánál, melynek be van kapcsolva a vészvillogója. A járõrök odamentek az autóhoz és megkérdezték a sofõrt, hogy tudnak e segíteni valamiben. A férfi a kérdésre érthetetlenül válaszolt és zavartan viselkedett. A Debreceni Rendõrkapitányság munkatársai a helyi lakoshoz mentõt hívtak. A kórházban alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív értéket mutatott, ezért a rendõrök bûncselekmény elkövetésnek gyanúja miatt a városi rendõrkapitányságra elõállították P. Tibort, akit a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki. A terhelt a bûncselekmény elkövetését elismerte. A 32 éves férfi az eljárás során szabadlábon védekezhet.

A Hajdúhadházi Rendõrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy ilki lakossal szemen. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. december 31-én 13 óra 20 perckor egy nõ telefonon arról értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletét, hogy Újléta, Ságvári Endre utcában egy ismeretlen férfi ordítozik, és a szomszédokkal veszekszik. A bejelentést követõen a helyszínre érkezõ rendõrök igazoltatták a 35 éves garázdát, akit elfogtak és a Hajdúhadházi Rendõrkapitányságra elõállítottak. A rendõrök az ilki lakost a meghallgatását követõen szabálysértési õrizetbe vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!