2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
Pihenõs évünk lesz?Forrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-01-01 13:20:26
Van egy – illetve egybõl hét – jó hírem a munka hõseinek. Ha élhetek az idõjósok kifejezésével, „elõreláthatóan” hosszú hétvégékkel teli évünk lesz 2015-ben. Sipeki Attila jegyzete.

Az interneten böngészve döbbentem rá az örömteli hírre, ami valljuk be, 2014 utolsó napján kimondottan jól jön a megfáradt testnek és a kimerült léleknek is. A következõ naptári évünk ugyanis tele lesz legalább annyi hosszú hétvégével, mint amennyi állami ünnep esett hétvégére 2014-ben. A jövõ évi naptárakat sasolva nagyon úgy tûnik, a hetes lesz a szerencseszámunk, ugyanis ennyiszer lesz valamely munkaszüneti nap összekötve hétvégékkel.

Az év elején a pihenõnapok ugyan még nehezen indulnak be, viszont tavasztól elkezdõdik az egészen decemberig tartó nagyüzem. Húsvétkor egy nappal hosszabb lesz a hétvége, ugyanez igaz majd május 1-jére is, de október 23-a is péntekre esik majd. A „dologtalan” napok sora pedig egy karácsonyi, négy napos hétvégével zárul. Tessék tehát a lehetõ leghamarabb áttanulmányozni a naptárakat és idõben lefoglalni a pihenõnapokat, úgy intézni majd a szabadságokat és a szállásokat is, hogy aztán senki se tudjon belénk kötni, hogy miért nem szóltunk elõre…

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!